Головна Новини Політика президент Зеленський відреагував на голосування Сенату США за схвалення законопроєкту за допомогою України
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відреагував на голосування Сенату США за схвалення законопроєкту за допомогою України

Сенат США у фінальному голосуванні підтримав законопроєкт щодо іноземного фінансування. $60 млрд передбачається для України

13 лютого 2024, 14:50 comments1608
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський подякував американським законодавцям за ухвалення законопроєкту за допомогою України на $60 млрд. Як передає портал "Коментарі", відповідне повідомлення глава держави опублікував у X (Twitter).

Зеленський відреагував на голосування Сенату США за схвалення законопроєкту за допомогою України

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

"Завдяки Чаку Шумеру, Мітчу Макконнеллу та всім сенаторам США, які підтримали продовження допомоги Україні в нашій боротьбі за свободу, демократію та цінності, що мають для нас усіх величезне значення", — написав президент.

Лідер українців наголосив, що подальша допомога США дозволяє позбавити життя українців російською агресією.

"Американська допомога наближає справедливий мир в Україні та відновлює глобальну стабільність, що сприятиме більшій безпеці та процвітанню всіх американців та всього вільного світу", — резюмував Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" – американські танці навколо допомоги Україні йдуть уже п'ятий місяць. Республіканці (точніше – їхнє трампістське крило) вигадують нові та нові причини гальмувати ухвалення відповідного законопроєкту. Сьогодні Сенат США нарешті остаточно підтримав пакетний законопроєкт про міжнародну допомогу з більш як $60 млрд на допомогу Україні. Наразі законопроект відправляється до Палати представників, де є ризик, що процес знову застопориться. До чого все йдеться, про що каже – і чим може завершитися? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – про що говорять позитивні сигнали зі США для України: що важливо у риториці Дональда Трампа.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини