Головна Новини Політика президент Зеленський відреагував на атаки Росії, що посилилися
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відреагував на атаки Росії, що посилилися

Глава держави заявив, що Росія безуспішно атакує, а ми крок за кроком рухаємось уперед

11 жовтня 2023, 07:12
Поділіться публікацією:

Російські війська продовжують безуспішно намагатися атакувати на полі бою, але українські захисники все одно рухаються вперед. Хоча й треба визнати – цей поступ йде набагато повільніше, ніж очікувалося. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "France 2" зробив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський відреагував на атаки Росії, що посилилися

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

"Росія намагається безуспішно контратакувати, а ми крок за кроком продовжуємо просуватися. Але ми рухаємося не так швидко, як очікувалося і хотілося б", – заявив президент.

Володимир Зеленський також зазначив, що у глобальному плані час на боці Росії, тому не можна припускати, щоб допомога Україні перервалася.

Вчора російські окупанти розпочали наступ по всьому східному фронту. По всьому східному фронту супротивник перейшов до активних наступальних дій. Найбільше під масованим ворожим вогнем опинилася Авдіївка.

Варто зазначити, що останній місяць активно йдуть розмови про те, що допомога Україні як від США, так і ЄС може бути суттєво скорочена. При цьому західні лідери продовжують стверджувати, що нічого не змінилося і цивілізований світ готовий бути разом із українським народом стільки, скільки це потрібно. Так, на тлі ескалації на Близькому Сході в Пентагоні заявили, що США повинні допомагати як Україні, так і Ізраїлю. А в Конгресі, робота якого поки що на паузі через відсутність спікера Палати представників, нібито готують річний пакет допомоги Україні у сумі від 50 до 100 млрд доларів. Експерти проаналізували ці заяви та повідомлення спеціально для видання "Коментарі".

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи може те, що відбувається на Близькому Сході, позначиться на Україні – які ризики.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини