Головна Новини Політика президент Зеленський відповів TIME та Арестовичу
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відповів TIME та Арестовичу

Голова держави нагадав про успіхи 2022 року та витіснення росіян з Чорного моря

31 жовтня 2023, 23:36 comments7750
Поділіться публікацією:

Зеленський у своєму вечірньому зверненні відповів на критику на свою адресу, яку поширив часопис TIME і яку підхопили в Україні, зокрема екс-радник голови Офісу президента Олексій Арестович. Про це повідомляють "Коментарі".

Зеленський відповів TIME та Арестовичу

Зеленский

"Сучасний світ так влаштований, що звикає надто швидко до успіхів. Коли почалася повномасштабна агресія, багато хто у світі очікував, що Україна не вистоїть. Тепер сприймаються вже просто як даність колосальні речі, які роблять наші люди, всі наші воїни, — заявив Володимир Зеленського, якому дорікають за "неуспіх" контрнаступу в 2023 році. — Успіх України в битві за Чорне море – це те, що буде в підручниках історії, хоч і не так часто обговорюється зараз. Але… щоб там не було, нам робити своє – захищати свою державу, українську незалежність, наше життя, нашу культуру, українську свободу. І ми захистимо!".

Окрім цього, Зеленський подякував всім, хто "не вигорів, хто вірить в Україну так само, як 24 лютого, і так само б’ється заради України, хто дбає про Україну". 

Нагадаємо, що 30 жовтня авторитетне видання Time опублікувало велику статтю, що була присвячена президенту  Зеленському та поточній ситуації в російсько-українській війні. Автор статті пише про непросту ситуацію на фронті, нестачу солдатів в ЗСУ, скорочення західної підтримки. У публікації йдеться, що сторони втратили понад 100 тисяч солдатів. У ній також порушується тема корупції, зокрема в Міноборони, падіння підтримки України з боку партнерів, конфлікта між українськими політиками та військовими. 

Тим часом, експерти розповіли, які сигнали приховує стаття TIME про Зеленського та Україну.

Командири на передовій починають саботувати накази про наступ.

А Данілов відреагував на інформацію Time про високі втрати ЗСУ та нестачу військових.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

31 жовтня 2023, 23:51

Афганістан Корея Куба перед більш сильними супердержавами вистояли, а цей корумпований так і буде брехати. Він один вірить в успіх і тримає Україну на своїх корупційних плечах. Довів країну що більше ніхто не вірить. Якби не він війни б і не було йому вигідно бо статки юдеїв ростуть.


Новини