Головна Новини Політика президент Зеленський відповів тим, хто намагається "підганяти" ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відповів тим, хто намагається "підганяти" ЗСУ

ЗСУ героїчно захищають країну від окупантів

31 травня 2022, 23:39 comments1141
Поділіться публікацією:

  окупантам рф   таки вдається полонити певні  українські території України. Тому деякі громадяни ставлять  питання, чому наші збройні сили  не "поспішають" гнати загарбників.

 Зеленський відповів тим, хто намагається "підганяти" ЗСУ

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Як сказав у вечірньому відеозверненні  очільник нашої країни Володимир Зеленський, на відміну від російської  влади, українська – цінить кожне життя і "не кидає людей до пекла".

Глава держави   цього вечора  звернувся  до тих  співвітчизників, хто, на його думку,  має намір "підганяти"  захисників  Збройних Сил України  чи давати вказівки, коли і як треба  йти в наступ  і де відігнати ворога в першу чергу. В Україні  цінують  думку кожного.

"Але Україна цінує насамперед кожне життя. І це аксіома. І Україна ніколи не робитиме, як Росія, яка кидає людей у пекло боїв лише тому, що в Москві побажали щось захопити за декілька днів або до певної дати", — сказав президент України.

Українські військові  йдуть в  наступ та гонять загарбників  з українських територій.  Тому Володимир Зеленський висловив думку, що  ситуацію на фронті  потрібно аналізувати  комплексно. Адже українські військові,  представники розвідки, Нацгвардії та всі, хто зараз  обороняє державу, постійно, але  невідворотно зривають всі плани загарбників.  

"Фронтову ситуацію треба оцінювати комплексно. Не по одній ділянці, де найбільш жорстко і яка привертає найбільшу увагу, а по всьому фронту", -  резюмував  президент України.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Зеленського назвали причину, чому відключили від ефіру "канали Порошенка". Три телеканали "5 канал", "Прямий" та "Еспресо", які неформально входять до медіагрупи, яка близька до п'ятого президента Петра Порошенка, довелося відключили з цифрового ефіру нібито через "нарцисизму" лідера "Європейської Солідарності", а також із -за "руйнівних інформаційних технологій". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини