Головна Новини Політика президент Зеленський відповів, що важливіше поступитися територією, чи зберегти життя людей
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відповів, що важливіше поступитися територією, чи зберегти життя людей

Зеленський пояснив, що вважатиме програшем України.

21 липня 2024, 18:10 comments4766
Поділіться публікацією:

 Президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю BBC заявив, що Україні важливо зберегти життя своїх громадян, проте це не означає готовність поступитися Росії 30% своєї території.

Зеленський відповів, що важливіше поступитися територією, чи зберегти життя людей

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

"Для нас програш – це програти свою країну. Хтось каже: "Так, а що важливіше для вас – територія або люди?" Як можна так порівнювати? Все це про людей. Люди важливі, але це не значить, що можна подарувати їм (росіянам) 30% нашої землі", – зазначив Зеленський.

Президент не виключив можливості нової агресії з боку РФ навіть у випадку перемир'я та замороження війни. Він підкреслив, що заморожений конфлікт вже був, і немає гарантій, що Росія не піде далі.

"Хто вам сказав, що вони (росіяни – ред.) не підуть далі? Хто сказав, що спрацює заморожений конфлікт? Він вже був заморожений. Хто сказав, що Путін не хоче просто нас зруйнувати? Він хоче. Він просто хоче знову повернення Радянського Союзу під його керівництвом до кінця його днів. І в цьому весь зміст цієї людини", – пояснив Зеленський.

Президент наголосив, що питання "програти" не можна порівнювати з грою у футбол: "Що означає 'програти'? Це ж не футбол, це не гра. Це – серйозна історія."

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський розповів про простий варіант закінчити війну в Україні за 24 години. Президент України Володимир Зеленський прокоментував "мирний план" кандидата в президенти США Дональда Трампа, який передбачає закінчити війну в Україні за 24 години. Зеленський пояснив його основні деталі та вказав, чи згодна Україна піти на такі поступки.

 Також Володимир Зеленський в інтерв’ю BBC розповів, що означає "мирний план" Трампа щодо швидкого закінчення війни в Україні. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини