Головна Новини Політика президент Зеленський відповів, що допоможе Україні здобути перемогу у війні з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відповів, що допоможе Україні здобути перемогу у війні з Росією

Йдеться про розвиток оборонного виробництва з використанням сучасних технологій, виробництва снарядів, ракет та дронів в Україні у співпраці зі світовими лідерами сфери

30 вересня 2023, 15:25
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський упевнений, що комбінація новітніх технологій та військової тактики допоможе Україні здобути перемогу у війні, яку розпочала Росія з метою захоплення та знищення Української державності. Як повідомляє сайт президента України, Зеленський провів зустріч із представниками оборонних компаній США, Великобританії, Німеччини, Франції, Туреччини, Швеції та Чехії, які прибули до Києва для участі у першому Міжнародному форумі оборонних індустрій.

Зеленський відповів, що допоможе Україні здобути перемогу у війні з Росією

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

Учасники зустрічі обговорили перспективи партнерства та спільного провадження озброєнь, зокрема з урахуванням військового досвіду України.

"Повітряний щит і розмінування – це на сьогодні два найбільші пріоритети для нас", – констатував президент.

Як зазначив Володимир Зеленський, йдеться як про засоби протиповітряної оборони, так і про виробництво систем попередження, розвідки тощо.

"Ми маємо це зробити. Це буде корисно не лише для України, а й для Європи, для наших сусідів", – переконаний Зеленський.

Також, як наголосив лідер українців, Україна зацікавлена у виробництві далекобійних ракет та артилерії з новими можливостями.

На переконання президента, саме комбінація новітніх технологій та військової тактики допоможе Україні здобути перемогу у війні з російським агресором.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Україні на першому Міжнародному форумі оборонних індустрій створено Альянс оборонних індустрій. За словами президента Володимира Зеленського, виробники зброї та військової техніки з усього світу можуть приєднатися до її базової декларації та продемонструвати, що вони готові разом з Україною будувати арсенал вільного світу. Також президент зазначив, що наша країна запропонує спеціальні умови компаніям, які виявлять готовність спільно розвивати оборонне виробництво. Під час зустрічі з представниками оборонних компаній та асоціацій США, Великобританії, Німеччини, Франції, Туреччини, Швеції та Чехії український лідер наголосив, що для нас пріоритет – розвиток оборонного виробництва з використанням сучасних технологій, виробництва снарядів, ракет, дронів в Україні у співпраці з світовими лідерами галузі. Як оцінюєте сам факт проведення такого заходу та його перспективи? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

30 вересня 2023, 14:41

Допоможе шлях доброчесності і реформ. Хміна влади. В світі зникають потроху російські гнійникі. Азербайджан без відосиків брехливого і корумпованого вождя вирішив питання Карабаху. На черзі Молдова з придністров'єм. А корумпована недокраїна з підробленим томосом секти, так і буде гнити і розкрадатись без шансів. Стільки біди за 33 роки нічому не навчило, юдеї не дадуть змінитись. Оточені конфліктами і бідами як Ізраїль.


Новини