Головна Новини Політика президент Зеленський відповів на слова Путіна про нібито його "нелегітимність"
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відповів на слова Путіна про нібито його "нелегітимність"

Президент нагадав, що "легітимність" лідера України визначає її народ

8 червня 2024, 08:25
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський у відповідь на слова російського диктатора Володимира Путіна про нібито "нелегітимність" лідера України заявив, що легітимність Путіна визнає лише Путін, а в Україні – президента обирає народ. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву Володимир Зеленський зробив під час спільного підходу до преси з президентом Франції Еммануелем Макроном.

Зеленський відповів на слова Путіна про нібито його "нелегітимність"

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

"Легітимність президента Зеленського — визнає виключно народ України. Обирає — народ України і я дуже вдячний за підтримку. Народ у нас вільний. Ми за це, якщо чесно, і воюємо. Легітимність "товариша" Путіна визнає виключно "товариш" Путін. І обирає Путіна – Путін. Російський народ – це декорація, а актор у них один”, – заявив український лідер.

Варто зазначити, що раніше російський диктатор Володимир Путін заявив, що виходить з того, що легітимність президента України Володимира Зеленського "закінчилася".

Пізніше Путін заявив, що "за попередньою оцінкою, єдиною легітимною владою України залишається парламент та речник Ради".

"Є стаття 111 Конституції України, яка каже, що повноваження верховної влади передаються спікеру парламенту, тим більше, що в умовах військового стану повноваження парламенту продовжуються", — сказав Путін.

Російський диктатор заявив, що про повноваження керівника держави нічого не сказано у Конституції, тому влада в Україні переходить до парламенту та спікера Верховної Ради.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський та Офіс президента не планують подавати запит до Конституційного суду щодо легітимності президента України. Про це заявила заступник глави Офісу президента з юридичних питань Ірина Мудра.

В інтерв'ю "Бабелі" Ірина Мудрая заявила, що питання про нелегітимність президента Володимира Зеленського просуває Росія. Зокрема, за її словами, такий наратив озвучував на засіданні Ради безпеки ООН представник РФ Василь Небензя, який закликав українську владу звернутися до Конституційного суду щодо легітимності Зеленського.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

8 червня 2024, 12:48

Тебя и твоих упырей здесь никто уже давно не хочет видить живыми, падло ты хрипатое

Донбас

8 червня 2024, 07:52

Да просроченный ты, гнида еврейская. "Легітимність визнає виключно народ України. Обирає народ України". Народ тебя, просроченного, нахер посылает. Какая же мерзкая, циничная, еврейская гнида. Будь ты проклят и вся твоя семья на века, тварь. Одно брешет и брешет, гнида. Чего ты, гнида добился, кроме гектаров кладбищь и разворованных миллиардов по карманам твоих зе-выблядков. Ворог как просувався так и просуваеться каждый день, и дня не проходит без просування, так же как и дня не проходит, чтоб зе-выблядки не своровали помощи, еще и надбавки себе поназначали, твари, все им мало. Будьте вы все зе-выблядки и ваши семьи прокляты. Твари.


Новини