Головна Новини Політика президент Зеленський відповів на що сподівається в разі перемоги Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відповів на що сподівається в разі перемоги Трампа

Зеленський має надію, що США ніколи не змінять політику стосовно підтримки України.

10 липня 2024, 15:30
Поділіться публікацією:

 Президент України Володимир Зеленський висловив надію, що політика Сполучених Штатів Америки не зміниться у випадку перемоги Дональда Трампа на президентських виборах у листопаді цього року. Про це він сказав під час виступу в Інституті Рональда Рейгана у Вашингтоні.

Зеленський відповів на що сподівається в разі перемоги Трампа

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Зеленського запитали, як російський президент Володимир Путін сприймає нинішнього президента США Джо Байдена та колишнього президента Дональда Трампа. Зеленський відповів: "Йому (Путіну) не подобається Америка. Байден і Трамп є дуже різними, але вони підтримують демократію. І з цієї причини, на мою думку, Путін ненавидітиме їх обох. Я так думаю".

Президент України підкреслив, що економічна міць США значно перевищує російську, тому Путіна не можна сприймати як рівного партнера. Зеленський назвав Путіна "малим": "Він дійсно малий, але коли ми боїмося його — він починає ставати більшим. І це помилка усього Заходу, у тому числі, впродовж останніх 25 років".

Також Зеленський припустив, що Путін чекає на вибори в США у листопаді, сподіваючись на зміну американської політики. Президент України висловив сподівання, що американська політика залишиться незмінною, і що Путін має це розуміти. Зеленський вважає, що Путін намагається розділити світ, Америку і різні країни в Європі.

Щодо можливих змін у НАТО у разі перемоги Трампа, Зеленський зазначив, що має надію, що США ніколи не залишать Альянс: "Я сподіваюся, що Сполучені Штати ніколи серйозно не думатимуть про вихід з НАТО". Він підкреслив, що вибори в США залежать від американського народу, і Україна поважає їхній вибір.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що чи змінила Україна плани щодо повернення до кордонів 1991 року: пояснення Зеленського

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини