Головна Новини Політика президент Зеленський відповів на погрози Шойгу про "брудну бомбу"
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відповів на погрози Шойгу про "брудну бомбу"

На думку Зеленського, зараз світ повинен максимально жорстко відреагувати на безпідставні звинувачення Росії

23 жовтня 2022, 21:28
Поділіться публікацією:

Світ має "максимально жорстко відреагувати" на розповіді голови Міноборони РФ Сергія Шойгу про "брудну бомбу". Адже РФ була і є джерелом  всього брудного, відтак у світі це чудово розуміють. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на звернення президента України Володимира Зеленського.

Зеленський відповів на погрози Шойгу про "брудну бомбу"

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

"Коли сьогодні російський міністр оборони влаштовує телефонну карусель і обдзвонює іноземних міністрів із розповідями про так звану брудну ядерну бомбу, усі все добре розуміють. Розуміють, хто є джерелом усього брудного, що тільки можна уявити в цій війні", — відреагував Зеленський.

Окрім цього, Зеленський, заявив, що світ має максимально жорстко відреагувати на ці безпідставні звинувачення. А ще — він нагадав, що РФ всюди принесла смерть і деградацію.

"Там, де Україна, — ніколи не знищується життя. А ось там, куди приходить Росія, вона всюди залишає по собі масові могили, катівні, зруйновані міста й села, заміновану землю, знищену інфраструктуру і природні катастрофи. І якщо хтось і може застосувати ядерну зброю у нашій частині Європи, то це лише один субʼєкт — і цей субʼєкт як раз і наказав товаришу Шойгу кудись там телефонувати", — заявив Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Шойгу безпідставно вважає, що Україна може використати "брудну бомбу". Міністр оборони Росії Сергій Шойгу під час телефонної розмови з французьким колегою Себастьєном Лекорню звинуватив Україну у можливості використати "брудну бомбу". Але як і в більшості випадків роблять політики РФ не надав жодних доказів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини