Головна Новини Політика президент Зеленський відповів на інформацію про відставку Залужного
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відповів на інформацію про відставку Залужного

Зеленський підкреслив, що він не планує переводити головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного на іншу посаду

23 серпня 2022, 20:24 comments3604
Поділіться публікацією:

23 серпня під час пресконференції  за підсумками  саміту "Кримська платформа" Володимир Зеленський відреагував на чутки про те, що він нібито збирається перевести головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного на іншу посаду. Але президент спростував цю інформацію.

Зеленський відповів на інформацію про відставку Залужного

Валерій Залужний (фото з відкритих джерел)

Глава держави наголосив, що не збирається переводити головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. 

"Не планую нікуди переводити Залужного. Дуже важливо, що працюють командувачі в різних напрямках. Це і Залужний, і Ковальчук, і Сирський, я не хочу всіх називати. Ця команда є, вона працює. Головна оцінка  — ми тримаємося. Значить — оцінка висока. Коли ми переможемо, — буде найвища оцінка", — заявив глава держави.

Відомо, що раніше джерело в монобільшості повідомило ЗМІ про кадрові ротації в уряді та в інших міністерствах. Мовляв, популярність Залужного не всім подобається.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський натякнув на потужну відповідь Росії, якщо буде збільшено обстріли України. Президент Володимир Зеленський заявив, що Росія отримає потужну відповідь у разі збільшення обстрілу 23-24 серпня. Як передає портал "Коментарі", про це пише Укрінформ із посиланням на заяву Зеленського на спільній із президентом Польщі Анджеєм Дудою зустрічі зі ЗМІ у Києві. Володимир Зеленський зазначив, якщо російські війська продовжуватимуть бити по мирних містах України, вони відразу отримають потужну відповідь. При цьому президент натякнув, що це не просто порожні слова, адже кожен сам може побачити, що кількість відповідей та доволі потужних відповідей України на агресію Росії з кожним днем зростає в рази.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини