Головна Новини Політика президент Зеленський відповів, коли Україна підготує мирний план
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відповів, коли Україна підготує мирний план

Досягнення миру, безумовно, має бути на наших умовах, заявив Володимир Зеленський

28 липня 2024, 20:08
Поділіться публікацією:

Україна готує мирний план для завершення війни, який має бути готовий до кінця листопада. Про це повідомив президент Володимир Зеленський в інтерв'ю японській державній телерадіокомпанії NHK.

Зеленський відповів, коли Україна підготує мирний план

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Зеленський наголосив на трьох основних факторах, необхідних для справедливого завершення війни: терпіння, підтримка і дипломатичний тиск. Він також підкреслив, що не може реагувати на показові заклики Росії до припинення вогню, оскільки агресор продовжує обстріли та окупацію українських територій.

Президент зазначив, що Київ розпочне детальні дискусії з відповідними країнами щодо питань територіальної цілісності та інших ключових аспектів. Зеленський підтвердив, що план дій для досягнення миру буде створено до кінця листопада.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський закликав командирів берегти життя солдатівПрезидент України Володимир Зеленський звернувся до командирів та закликав їх берегти солдатів. Про це Володимир Зеленський сказав на щорічному міжнародному конгресі з військової медицини та ментального здоров’я "Воїн: життя, здоров’я, боєздатність". Президент наголосив, що підтримка та захист українських воїнів - це також зброя. Зеленський заявив, що кожен командир має пам’ятати, що солдати — не витратний матеріал. Очільник держави відзначив, що Україна має робити все для захисту життя та здоров'я українських військових.

За його словами, захист держави - це двосторонній рух, а тому ті, хто захищають Україну, мають знати, що держава захищає їх. За його словами, у цьому різниця між українцями та окупантами.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини