Головна Новини Політика президент Зеленський відповів, чи покаже План перемоги для всіх українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відповів, чи покаже План перемоги для всіх українців

За словами Володимира Зеленського, необхідно зрозуміти позиції всіх партнерів України, та таким чином посилити план перемоги. Після цього він стане публічним для всіх.

7 жовтня 2024, 21:40
Поділіться публікацією:

  Президент України Володимир Зеленський 7 жовтня звернувся до громадян та розповів про основні події доби, акцентуючи увагу на важливості взаємодії з міжнародними партнерами задля зміцнення позицій України у боротьбі з російською агресією.

Зеленський відповів, чи покаже План перемоги для всіх українців

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Під час свого виступу Зеленський повідомив, що узгодив графік переговорів на тиждень, який передбачає зустрічі з багатьма країнами, що можуть посилити Україну та наблизити до перемоги. Президент зазначив, що Україна представить кожному партнеру План перемоги, який буде публічною стратегією подальших дій для України.

 "Сьогодні погодив графік перемовин на тиждень. Це зустрічі, перемовини з багатьма партнерами. Ми представимо всім, хто може посилити Україну, План нашої перемоги – кожній країні, яка справді може допомогти наблизити мир. І, звичайно, зрозумівши всі позиції партнерів, усі реальні можливості для України, посиливши наш План перемоги, ми зробимо публічною нашу стратегію подальших дій", – сказав глава держави.

Президент зазначив, що цей план перемоги, розроблений у співпраці з партнерами, має стати зрозумілим і прозорим для всіх громадян України. Після узгодження та врахування позицій партнерів стратегія буде оприлюднена, щоб кожен українець мав уявлення про подальші кроки у досягненні миру та безпеки.

Крім того, Зеленський очікує звіту від української команди, яка наразі працює у Вашингтоні, та аналізу військових і військово-політичних аспектів Плану перемоги. Також він зазначив, що чекає на звіт від командувача Сухопутних військ Олександра Сирського щодо співпраці з міжнародними партнерами на своєму рівні.

 "Ми пропонуємо нашим партнерам визначитись, як вони бачать завершення цієї війни, місце України саме у глобальній архітектурі безпеки, а також – зі спільними кроками, які можуть поставити цю війну на курс до завершення. За підсумками сьогоднішнього дня я очікую звіту нашої команди, яка зараз працює у Вашингтоні – після початку роботи з військовими та військово-політичними деталями Плану перемоги. Я очікую також звіту Головкома Сирського щодо роботи на його рівні з партнерами", – додав Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в ОП заявили, що Україна готова до переговорів

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини