Головна Новини Політика президент Зеленський відповів – чи має він страх, що західна допомога Україні припиниться
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відповів – чи має він страх, що західна допомога Україні припиниться

Партнери, зокрема США, запевняють, що продовжать допомагати Україні у боротьбі з Росією

11 жовтня 2023, 18:05
Поділіться публікацією:

Справді, зараз з'явилися ризики, що західна допомога Україні почне слабшати. Але, з іншого боку, є обіцянки партнерів, які кажуть, що причин для переживань не повинно бути, адже допомога Україні триватиме незважаючи ні на що. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву під час візиту до Бельгії зробив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський відповів – чи має він страх, що західна допомога Україні припиниться

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Лідер українців наголосив, що збільшення кількості викликів, звісно, змусить партнерів розфокусувати свою увагу, що є цілком очікуваним. Саме тому, вважає Зеленський, ситуація зараз є тривожною.

"Всі бояться. Зокрема, того, що будуть інші трагедії у світі. Адже обсяг військової допомоги, яку можуть запропонувати партнери, є стійким... я думаю, що Росія також розраховує на це, на розподіл допомоги. І не тільки Росія", – висловився президент.

Водночас він додав, що він перебуває у постійному діалозі із західними союзниками і всі вони запевнили, що підтримці України нічого не загрожує. Такі сигнали також озвучив офіційний Вашингтон як ключовий партнер Києва.

Зазначимо, раніше глава Пентагону Ллойд Остін запевнив українського президента, що незважаючи ні на що США й надалі продовжуватимуть постійне та безперервне постачання всього необхідного озброєння для боротьби України проти Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на тлі ескалації на Близькому Сході в Пентагоні заявили, що США повинні допомагати як Україні, так і Ізраїлю. А в Конгресі, робота якого поки що на паузі через відсутність спікера Палати представників, нібито готують річний пакет допомоги Україні у сумі від 50 до 100 млрд доларів. Експерти проаналізували ці заяви та повідомлення спеціально для видання "Коментарі".

Також видання "Коментарі" повідомляло – як протистояти новій "осі зла" – що настав час зрозуміти Заходу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини