Головна Новини Політика президент Зеленський: Україна атакована з трьох напрямків, а також із повітря
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський: Україна атакована з трьох напрямків, а також із повітря

Президент просить українців не панікувати та обіцяє, що армія дасть відсіч агресору, який зазнає втрат

24 лютого 2022, 12:32 comments2038
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський під час брифінгу заявив, що проти України Росія розпочала широкомасштабну війну. У результаті, країна була атакована одночасно з трьох напрямків – з півночі, сходу і півдня, а також ворожі атаки пішли з повітря. Про це повідомляє портал "Коментарі", посилаючись на трансляцію Офісу президента.

Зеленський: Україна атакована з трьох напрямків, а також із повітря

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Захист працює, армія. І національна солідарність – це сьогодні головна опора української державності", — підкреслив глава української держави.

Володимир Зеленський зазначив, що атакувавши прикордонні пункти України ворожі війська зазнали втрат. При цьому президент заявив, що Росія, здійснивши акт агресії проти незалежної держави Україна, тепер зазнає великих втрат, бо українська армія захищатиме народ до останнього.

Також український президент закликав українців не панікувати і саме зараз як ніколи продемонструвати свій патріотизм, вивісивши синьо-жовті прапори скрізь, де це можливо.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, чому масштабна війна Росії проти України була запланована і всі повідомлення, які були розміщені в рейтингових західних ЗМІ виявилися правдивими. Експерти радять дотримуватися головного правила, яке полягає в тому, щоб не панікувати, не створювати черги в магазинах та біля банкоматів, тим самим підігруючи агресору. Рішення Путіна піти на відкриту агресію проти України викликане ще й тим, що початковий план примусу України до капітуляції та відмови від членства в НАТО провалився.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини