Головна Новини Політика президент Зеленський у США назвав ключову ціль на 2024 рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський у США назвав ключову ціль на 2024 рік

Головна ціль України полягає в тому, щоб розбити ворога у 2024 році, як Берлінську стіну

12 грудня 2023, 07:05
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський назвав цілі України на наступний – 2024 рік. Україна продовжуватиме рухатися до перемоги у війні. Як передає портал "Коментарі", про це президент України заявив, виступаючи у Національному університеті оборони у Вашингтоні.

Зеленський у США назвав ключову ціль на 2024 рік

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

"Такі люди, як російський диктатор Володимир Путін, не повинні навіть сподіватися завоювати свободу. І ми можемо показати нашим дітям і онукам, що таке справжня впевненість, як вона була показана нам... Нам, коли в Берліні було виголошено великі слова: "Зруйнуйте цю стіну", — заявив президент.

Володимир Зеленський підкреслив, що зараз потрібна не менша впевненість, ніж тоді була у президента США Рональда Рейгана.

"Я вірю, що це наші спільні цілі — щоб безпека, встановлена після 1989 року, була повністю відновлена і збережена; щоб свобода, як і тоді, довела, що, "коли її кордони розширюються в одній країні, розширюється свобода для всіх людей"; і щоб наступного року, 2024-го, агресія нинішнього ворога вільного світу почала руйнуватися, як та стіна. І ми зможемо зробити це реальністю", — додав він.

Зеленський заявив, що дуже важливо, щоб політика навіть не намагалася зрадити солдатів, бо, як і зброя потрібна для їхнього захисту, свобода завжди потребує єдності.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський після візиту до Аргентини, де був присутній на інавгурації нового керівника цієї країни, а також провів низку переговорів, вирушив до США. Там заплановано його зустріч із президентом Джо Байденом, а також представниками Конгресу. Які очікування від цього візиту? Чи є шанс розблокувати багатомільярдну допомогу Україні? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини