Головна Новини Політика президент Зеленський у День Героїв Небесної Сотні дав обіцянку українцям
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський у День Героїв Небесної Сотні дав обіцянку українцям

Зеленський звернувся до українців у День Героїв Небесної сотні

20 лютого 2023, 10:10
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський у День Героїв Небесної Сотні пообіцяв співвітчизникам захистити цінності, які відстоювали під час Революції гідності та реалізувати мрію українських героїв. Як передає видання "Коментарі", Володимир Зеленський заявив про це у спеціальному відеозверненні.

Зеленський у День Героїв Небесної Сотні дав обіцянку українцям

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Українці знають, що таке боротися та захищати власну свободу. На площах. На барикадах. На передовій. У важкі та визначальні моменти історії ми ніколи не здаємось і завжди виявляємо хоробрість та самовідданість", – заявив Володимир Зеленський.

Він зазначив, революція об'єднала людей різного віку, статусу та професій, але всі сповідували однакові цінності. Українцям, які вийшли на Майдан проти тиранії, не чужі такі цінності, як свобода і рівність, демократія. Вони вийшли відстоювати відкритість України до миру та об'єднаність нашої держави з усією Європою. За це сьогодні наші співвітчизники зі зброєю в руках борються з країною-агресором.

Пройшло вже дев'ять важких років після Революції гідності, але кривава битва за нашу незалежність продовжується, додав президент.

"За самостійну, вільну та сильну Україну, європейську та демократичну, незалежну та цільну. І жодних сумнівів немає, що ми захистимо все це, що реалізуємо мрію українських героїв. Рабів до раю не пускають. Це сенс українського тлумачення волі. Це причина, чому на нашій землі ворога не залишиться", – наголосив він.

Читайте також на порталі "Коментарі" — як Україна може вирішити питання із озброєнням – чому відкладається питання щодо західної авіації. Експерти детально розібралися у ситуації під час ексклюзивного інтерв'ю нашому виданню.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому на інформаційному фронті буде гаряче – чого чекати від Байдена, Путіна, Сі Цзіньпіня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини