Головна Новини Політика президент Зеленський тонко натякнув, про що говорить п'ять збитих російських літаків за один тиждень
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський тонко натякнув, про що говорить п'ять збитих російських літаків за один тиждень

Володимир Зеленський заявив, що мінус п'ять російських літаків задають настрій наступного року

25 грудня 2023, 17:00
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський похвалив роботу ППО, яка за останні дні збила п'ять російських "сушок", а також 30 "Шахедів" та кілька ракет у Різдвяний вечір. Як повідомляє портал "Коментарі", про це президент написав у себе в Telegram.

Зеленський тонко натякнув, про що говорить п'ять збитих російських літаків за один тиждень

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Різдвяний вечір під час війни. Наші воїни збили не лише майже 30 "шахедів" і кілька ракет, але й ще дві російські "сушки". Всього за тиждень у терористів мінус 5 літаків. Це Різдво задає правильний настрій на весь наступний рік – настрій наших можливостей. Можливостей у переговорах із партнерами", – зазначив президент.

Володимир Зеленський зазначив, що зростають можливості у зміцненні нашого повітряного щита. Також стає більше можливостей захисту нашого будинку від російських терористів.                                           

"Чим сильнішою буде наша ППО, тим менше російських чортів буде і в нашому небі, і на нашій землі", – висловився глава держави.

Нагадаємо, наші захисники 22 грудня знищили трьох російських винищувачів-бомбардувальників Су-34 на Південному напрямку.

У Різдвяну ніч Повітряні сили вразили російський винищувач-бомбардувальник Су-34 на Маріупольському напрямку та Су-30 у Чорному морі.

Читайте також на порталі "Коментарі" – росіян нічому не навчила Брянська історія: у ЗСУ розкрили деталі знищення ворожих Су-34.

Також видання "Коментарі" повідомляло – росіяни досі не можуть відійти від шоку: в Інституті вивчення війни (ISW) розповіли, що сталося на фронті.                                              




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини