Головна Новини Політика президент Зеленський спрогнозував три шляхи для України після виборів у США
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський спрогнозував три шляхи для України після виборів у США

Глава держави поки не знає, якою буде пропозиція для України за підсумками виборів у США

сьогодні, 11:42
Поділіться публікацією:

На сьогоднішній день Київ точно не знає, якою буде пропозиція США після президентських виборів. Ймовірно, є три різні шляхи. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "Financial Times" зробив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський спрогнозував три шляхи для України після виборів у США

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Український лідер визнав, що результат президентських виборів у США наступного місяця буде вирішальним для майбутнього України та амбіцій щодо вступу до НАТО.

Зазначається, що віце-президент та кандидат від Демократичної партії Камала Гарріс заявила, що у майбутньому обговорить членство України в НАТО. Водночас колишній президент і кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп розкритикував військову допомогу США і заявив, що врегулює конфлікт, як його оберуть.                                                                       

"Я не знаю, якою буде пропозиція нам після виборів (у США, — ред.). Ми бачимо три різні шляхи вперед", — сказав Володимир Зеленський.

За його словами, одна із пропозицій — це продовження підтримки, але союзники все ще бояться деяких ризиків.

"Ми бачимо й інші шляхи. Чи буде більш позитивним? Чи менш позитивним? Чесно кажучи, не знаю. І це дуже чутливо для наших людей", — додав глава держави.

Зазначимо, у цьому ж інтерв'ю Володимир Зеленський заявив, що ті чиновники на Заході, які просувають угоду, за якою Київ обмінює окуповані Росією території на членство в НАТО, ні про що таке прямо не говорили з Україною.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський назвав єдине рішення НАТО, яке не дозволить ламати лад життя в Європі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини