Головна Новини Політика президент Зеленський скасував візит до Ізраїлю: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський скасував візит до Ізраїлю: яка причина

Володимир Зеленський не приїде до Ізраїлю 7 листопада, як планувалося спочатку

7 листопада 2023, 19:35
Поділіться публікацією:

Український президент скасував свій візит до Ізраїлю після того, як ця інформація з'явилася у Мережі. Про це пише The Times of Israel.

Зеленський скасував візит до Ізраїлю: яка причина

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

"Президент Зеленський не приїде сьогодні до Ізраїлю, як планувалося спочатку. Новина про його приїзд просочилася на вихідних, що призвело до перенесення візиту", — йдеться у повідомленні.

Дипломатичні джерела з Ізраїлю повідомляють, що візит все ще очікується, але дата ще поки не визначена.

"Якщо президент Зеленський приїде, його зустрінуть з широкими обіймами", — заявив один з чиновників.

Відомо, що 12 канал Ізраїлю, посилаючись на представника  уряду України ім'я якого не називають пише, що витік інформації про візит Зеленського завдає шкоди безпеці та "шкодить відносинам між країнами і довірі між особами, які ухвалюють рішення".

 Адже дві країни перебувають у війні. Натомість українська ситуація ще складніша, тому питання безпеки перебувають на першому місці.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський збирається до ІзраїлюПрезидент України Володимир Зеленський, незважаючи на бойові дії між ізраїльською армією ЦАХАЛ та бойовиками ХАМАС, може "найближчим часом" приїхати з візитом до Ізраїлю. Український лідер є бажаним гостем у Єрусалимі, хоча офіційну дату візиту поки що не погоджено.  Про це заявив посол Ізраїлю в Україні Михайло Бродський.

Дипломат спростував чутки про те, що Ізраїль "не чекає" Зеленського через бойові дії в секторі Газа. Президенту України не давали таких сигналів, оскільки Київ ще не запитував на офіційний візит президента. Дипломат висловив сподівання, що візит Володимира Зеленського "відбудеться".     
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини