Головна Новини Політика президент Зеленський скасував важливі візити до Португалії та Іспанії: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський скасував важливі візити до Португалії та Іспанії: що сталося

Лідер українців скасував свою поїздку через серйозну внутрішню ситуацію, яка склалася зараз в Україні

15 травня 2024, 10:24
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський скасував запланований на цей тиждень візит до Португалії та Іспанії. Президенту вкотре довелося відмінити ці візити. Як передає портал "Коментарі", про це пише CNN Portugal.

Зеленський скасував важливі візити до Португалії та Іспанії: що сталося

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

ЗМІ зазначає, що Володимир Зеленський скасував поїздку у зв'язку із серйозною внутрішньою ситуацією, що склалася в Україні на даний момент.

"Не повідомляючи конкретніших подробиць, делегація глави української держави, мабуть, зрозуміла, що складна ситуація на кількох лініях фронту, зокрема в Харкові, робить недоцільним виїзд за кордон в даний час", — пише португальське ЗМІ.

Раніше іспанські ЗМІ з посиланням на джерела повідомляли, що найближчим часом Зеленський відвідає Мадрид для підписання двосторонньої угоди щодо безпеки.

Зазначимо, учора Володимир Зеленський провів переговори із держсекретарем США Ентоні Блінкеном, який побував із візитом у Києві.

У ході зустрічі Володимир Зеленський заявив про негайну потребу України мати кілька систем ЗРК Patriot для захисту Харкова та області.

"Це найбільша проблема для нас. Нам справді потрібні сьогодні 2 ЗРК Patriot для Харкова та Харківської області. Тому що люди постійно страждають від обстрілів. Громадянські страждають від російських ракет", — сказав Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія може мати ресурси для загострення дій у прикордонній території Харківської області. Однак про наступ на Харків не йдеться. Про це свідчить низка експертів, зокрема керівник Центру протидії дезінформації РНБО Андрій Коваленко. Що відбувається на Харківщині та чому? Чи справді оборона ЗСУ міцна та загрози для захоплення Харкова немає? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини