Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, яких кроків він очікує від Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, яких кроків він очікує від Путіна

Президент України Зеленський вважає, що Путін точно не втомився від війни проти України

11 листопада 2022, 15:28 comments1305
Поділіться публікацією:

Самих слів про бажання розпочати переговори з Україною замало. Росія та її керівництво мають продемонструвати конкретні дії про те, що вони хочуть завершення війни. Як передає видання "Коментарі", про це в інтерв'ю телеканалу "CNN" заявив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський розповів, яких кроків він очікує від Путіна

Володимир Зеленський. Фото: GettyImages

Глава української держави висловив упевненість у тому, що росіяни не зацікавлені у закінченні війни, хоч і мають певну втому. Єдина людина, яка готова і надалі вбивати, і воювати – це президент Росії Путін.

"Лише Кремль, лише одна людина, яка очолює РФ, не втомилася від цієї війни. Він (Ред. — Путін), можливо, втомився від життя в принципі через свій вік, але він точно не втомився від війни", — заявив Володимир Зеленський.

За його словами, якщо президент країни-агресора справді буде налаштований на світ, то українці це "відчують та побачать".

Зеленський заявив, що за словами про небажання більше воювати мають бути конкретні вчинки – має бути припинення вогню, потім росіяни мають залишити територію України, РФ має почати відшкодовувати збитки за свої злочини, притягнути до відповідальності військових злочинців. Це і є ті конкретні кроки, які покажуть, що Росія налаштована припинити війну проти України. Поки що нічого такого не трапляється.

Щодо дипломатичних процесів, то президент зазначив, що жодних переговорів поки що з Росією бути не може, тому що президент РФ продовжує говорити мовою ультиматумів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Байден зустрінеться із Сі Цзіньпіном на G20: у чому важливість зустрічі – який сигнал може бути надісланий Путіну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини