Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, від чого залежить перемога України у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, від чого залежить перемога України у війні

Зеленський заявив, що перемога України у війні залежить від співпраці з Євросоюзом

2 жовтня 2023, 16:22 comments2202
Поділіться публікацією:

Співпраця України з Євросоюзом відіграє важливу роль у питанні перемоги у війні із російськими окупантами. Як повідомляє портал "Коментарі", про це під час виступу на Раді Європейського союзу заявив президент України Володимир Зеленський, пише "Reuters".

Зеленський розповів, від чого залежить перемога України у війні

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Президент України, звертаючись до міністрів закордонних справ країн Євросоюзу, розповів про важливість оборонної підтримки України під час війни із Росією.

Варто нагадати, сьогодні, 2 жовтня, в Україні відбувається засідання Ради міністрів Європейського Союзу. Воно вперше в історії відбулося за межами ЄС. Метою такого кроку є демонстрація підтримки України, яка продовжує протистояти повномасштабній військовій агресії РФ.

Як очікується, під час обговорень міністри зокрема обговорюють вступ нашої країни до Євросоюзу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — відносини України із трьома країнами-сусідками, членами ЄС, які в середині вересня відмовилися зняти ембарго на українське зерно, розпалилися ще більше. Керівництво Польщі на тлі виборчої кампанії посилило місцеву "повістку" та продовжує критикувати президента України Володимира Зеленського за його випади на адресу поляків на Генасамблеї ООН. Переможець виборів у Словаччині лідер партії SMER Роберт Фіцо підтверджує свої передвиборчі обіцянки припинити допомогу Україні. Перемогу Фіцо відверто радіє такий же проросійськи налаштований прем'єр Угорщини Віктор Орбан, який раніше висунув ультиматум офіційному Києву (мовляв, Угорщина не підтримуватиме на міжнародній арені Україну, поки та не розширить права угорської меншини на Закарпатті). Про що говорить те, що відбувається? Як Україні налагодити стосунки із європейськими сусідами? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини