Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, у чому є загроза для ЄС, якщо Україна програє Маріуполь
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, у чому є загроза для ЄС, якщо Україна програє Маріуполь

Президент закликав Європу об'єднатися, заради допомоги Україні та щоб відстояти головні європейські принципи

31 березня 2022, 16:50
Поділіться публікацією:

Європейський Союз більше не зможе називатись об'єднанням держав, де на першому місці стоять такі принципи, як демократія та свобода. Про все це доведеться забути, якщо Україна програє у війні за свої землі Росії. Як повідомляє портал "Коментарі", про це сьогодні під час звернення до парламенту Бельгії заявив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський розповів, у чому є загроза для ЄС, якщо Україна програє Маріуполь

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Якщо програємо Маріуполь та інші українські міста, не буде більше жодного міцного Європейського Союзу", – заявив Володимир Зеленський.

Він додав, якщо Україна програє, то жителям решти Європи потрібно буде готуватися, що і до них прийде тиранія, щоб позбавити їх того, що вони мають сьогодні і чим пишаються.

При цьому президент України уточнив, що ніхто в Україні не бажає громадян Бельгії та інших європейських країн пережити те, що переживають українці. Також, говорячи про все це, він не збирається загрожувати громадянам Європи, а просто констатує факти, які дуже добре можна побачити, перебуваючи в ці дні в Маріуполі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — спікери української делегації, яка повернулася зі Стамбула, зазначили, що після кількох раундів переговорів вже можна сказати, що є всі підстави для підготовки зустрічі на рівні президентів України та Росії. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, чи можлива незабаром зустріч Зеленського та Путіна і які прогнози можна буде зробити за її результатами. Якщо, звичайно, вона відбудеться.

Також видання "Коментарі" повідомляло – РФ готує серію "референдумів" у своїх квазіосвітах: що за цим стоїть.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини