Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, скільки Patriot потрібно Україні, щоб повністю закрити небо
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, скільки Patriot потрібно Україні, щоб повністю закрити небо

Зенітно-ракетний комплекс Patriot, здатний збивати балістичні та крилаті ракети, а також літаки.

15 липня 2024, 15:40
Поділіться публікацією:

Україні потрібно 25 зенітних ракетних комплексів Patriot, щоб повністю закрити своє небо. Про це заявив президент Володимир Зеленський на прес-конференції.

Зеленський розповів, скільки Patriot потрібно Україні, щоб повністю закрити небо

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

"Я можу вам сказати, скільки взагалі нам потрібно Patriot. З погляду структури нашої протиповітряної оборони, щоб повністю закрити Україну, на думку наших військових, нам потрібно 25 Patriot. Це повністю закрите небо України. Я не можу вам сказати, скільки у нас їх є, або буде", — заявив він.

Ця заява підкреслює важливість надання Україні достатньої кількості систем протиповітряної оборони для забезпечення безпеки країни.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський відповів, скільки літаків F-16 отримає Україна до кінця літа. Президент України Володимир Зеленський вимагає прискорення навчання на бойових літаках F-16, збільшення їхньої кількості та розширення баз навчання. Заява прозвучала сьогодні на прес-конференції, де глава держави наголосив на нагальній потребі посилити авіаційний потенціал країни у боротьбі проти збройної агресії. 

Зеленський наголосив на стратегічному значенні рішення про F-16, хоча в даний час кількість літаків залишається недостатньою. Крім того, президент зазначив, що Україні потрібні не лише нові літаки, а й можливість якнайшвидше навчати пілотів, адже більшість із них зараз активно захищають небо країни.

Також "Коментарі" писали про те, що Зеленський назвав важливе рішення, яке потрібно дотиснутиПрезидент України Володимир Зеленський заявив про позитивні сигнали у переговорах з міжнародними партнерами щодо використання далекобійної зброї. За словами президента, це питання Україна має "дотиснути".
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини