Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, що може статися, якщо Україна не втримає Бахмут
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, що може статися, якщо Україна не втримає Бахмут

Президент Зеленський вважає, що якщо ЗСУ не вдасться утримати Бахмут, Україну можуть почати схиляти до компромісу

29 березня 2023, 09:35 comments2947
Поділіться публікацією:

Оборона Бахмута Донецької області є важливою для України з військової та політичної сторони. Оскільки втрата міста-фортеці може призвести до тиску до пошуку компромісів із країною-агресором. Як передає видання "Коментарі", про це в інтерв'ю "Associated Press" розповів президент України Володимир Зеленський.

Зеленський розповів, що може статися, якщо Україна не втримає Бахмут

Бахмут. Фото: з відкритих джерел

Глава держави висловив думку, що у разі втрати Бахмута російський диктатор Володимир Путін обов'язково використовує цю "перемогу" у своїх інтересах. За словами Зеленського, лідер росіян "продав би цю перемогу Заходу, суспільству, Китаю та Ірану".

"Якщо він відчує кров — відчує запах, що ми слабкі — він штовхатиме, штовхатиме, штовхатиме", — заявив президент України.

Володимир Зеленський припускає, що тиск від поразки в Бахмуті буде швидким: як міжнародною спільнотою, так і всередині України.

"Наше суспільство відчує втому. Наше суспільство підштовхне мене до компромісу з ними", — сказав глава держави.

Він додав, що зараз він не зазнає такого тиску ні з боку партнерів, ні з боку українців.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з оборони Бахмута може розпочатися контрнаступ: у командуванні ЗСУ зробили заяву.

Також видання "Коментарі" повідомляло – під час чергового засідання Ставки, як розповів верховний головнокомандувач Володимир Зеленський, основну увагу приділяли боям на Донбасі: Авдіївка, Бахмут, Вугледар, Мар'їнка, Білогорівка. Що показала зараз ця битва загалом і за Бахмут зокрема? Про що говорить російська істерика із цього приводу – і пропагандистська, і власне військова? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини