Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, що чекає на ЄС і НАТО, у разі перемоги Путіна в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, що чекає на ЄС і НАТО, у разі перемоги Путіна в Україні

Володимир Зеленський вважає, що якщо Україна програє, Путін наблизить війну до Заходу

2 січня 2024, 12:55 comments9822
Поділіться публікацією:

Володимир Путін вважає, що якщо Україна програє, він наблизить війну до Заходу і в цій війні точно переможе. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю The Economist розповів президент України Володимир Зеленський.

Зеленський розповів, що чекає на ЄС і НАТО, у разі перемоги Путіна в Україні

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

"Путін відчуває слабкість, як тварина, тому що він тварина і, в разі перемоги, він з'їсть вас на вечерю з усім вашим ЄС, НАТО, свободою і демократією", — висловився президент України.

Лідер українців, коментуючи пропозиції про переговори з РФ, заявив, що він не бачить "будь-яких фундаментальних кроків уперед до миру з боку Росії.

Натомість він і українці зазнають шквалу повітряних атак на українські міста на сході, півдні, півночі та заході, сказав Зеленський в інтерв'ю.

"Я бачу лише кроки терористичної країни. І якщо Росія посилає сигнали про бажання заморозити конфлікт, як повідомляють деякі західні ЗМІ, то це не тому, що вони праведники, а тому, що у них недостатньо ракет, боєприпасів чи підготовлених військ. Їм потрібна ця пауза. Відновити всі свої сили. А потім щосили перевернути сторінку цієї війни", — заявив Володимир Зеленський.

Зазначимо, радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що Україна може сісти за стіл переговорів із Росією та розпочати мирні переговори лише після того, як російські окупаційні війська покинуть територію України. "Відхід" із Кремля Володимира Путіна сам по собі не є підставою для початку переговорів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — є загиблі та поранені: президент Володимир Зеленський відреагував на ранковий удар РФ по Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – що відбувається на дипломатичному та військовому фронтах: до чого готуватись Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини