Головна Новини Політика президент Зеленський розповів про закриту розмову із військовим керівництвом Британії
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів про закриту розмову із військовим керівництвом Британії

Президент повідомив, що це була результативна розмова з одним із головних союзників України

11 серпня 2023, 07:05
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський провів закриту розмову із представниками військового керівництва Великобританії. Як передає портал "Коментарі", про це він повідомив під час відеозвернення до українців.

Зеленський розповів про закриту розмову із військовим керівництвом Британії

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

"Мав сьогодні розмову з представниками військового керівництва Великобританії — закриту розмову. Але результативну розмову", — розповів президент.

За його словами, зараз триває активна робота щодо формування великих оборонних пакетів для українських захисників, триває підготовка великої кількості захисних систем для всього українського суспільства, зокрема це стосується новітніх систем ППО.

Варто зазначити, що зараз на озброєнні України є дві системи ППО Patriot. Одну їй поставили США, іншу – Німеччина разом із Нідерландами. 9 серпня Німеччина публічно заявила про передачу Україні ще двох пускових установок ЗРК Patriot.

При цьому Володимир Зеленський неодноразово заявляв, що для ефективного захисту української території від російських атак потрібно 50 батарей Patriot.

Читайте також на порталі "Коментарі" – президент України Володимир Зеленський заявив, що у серпні точно розпочнеться навчання українських пілотів на американських винищувачах F-16. Ще одним найважливішим завданням української дипломатії він назвав постачання ЗСУ далекобійного озброєння, особливо ракет ATACMS, одержати які давно намагається Україна. Чому союзники так катастрофічно повільно дають нам те, що дозволить ефективніше вичавлювати російського агресора з української землі? Які перспективи отримання ЗСУ бойових літаків натовського зразка та ракет дальністю понад 300 км? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини