Головна Новини Політика президент Зеленський розповів про те, як Україні позбутися олігархів
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів про те, як Україні позбутися олігархів

Для цього існує два шляхи

1 лютого 2021, 15:00 comments2167
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський розповів про те, як можна позбавити країну від впливу олігархів та назвав два шляхи для досягнення цієї мети. Про це він заявив в інтерв'ю американській програмі "Axios", яка транслюється на телеканалі "HBO".

Зеленський розповів про те, як Україні  позбутися  олігархів

Зеленський. Фото: Кореспондент

Гарант сказав, що якщо в олігархів відібрати медіаресурси та захистити депутатів від їх впливу, то вони будуть нівельовані.

Він сказав, що існує два шляхи: позбавити олігархів власного доступу до телевізора і медійним майданчикам і забрати у них можливість впливати на депутатів всіх рівнів.

Він сказав, що хоче зробити це в Україні й висловив упевненість, що це абсолютно реальна амбіція.

Президент підкреслив, що це не повинно бути рішення правоохоронців, яке посадить всіх за ґрати, адже на місце одним олігархів прийдуть нові.

Зеленський сказав, що процес потрібно міняти на законодавчому рівні і заявив, що це можливо зробити.

Під час президентської кампанії 2019 року опоненти Володимира Зеленського звинувачували його у зв'язках з олігархом Ігорем Коломойським і навіть називали його "маріонеткою". Ці припущення пов'язували з тим, що будучи комедійним актором Зеленський виступав на каналі 1 + 1, який належить Коломойському.

Також першим главою Офісу Президента був Андрій Богдан, який до приходу в політику обслуговував Коломойського, як корпоративний адвокат.

Сам Зеленський заперечував свої близькі зв'язки з Коломойським і заявляв, що будь-який, хто порушить закон повинен нести відповідальність незалежно від прізвища.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Разумков прокоментував ідею Кравчука про референдум по Криму і Донбасу.

Також читайте про те, що в Кремлі заявили про протиріччя між Путіним і Байденом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Сергій

7 лютого 2021, 11:43

Дитсадок.

віктор

4 лютого 2021, 19:45

Якшо багаті люди,тобто олігархи, чесно ведуть свої справи в нашій країні ,і не займаються протизаконою діяльністю,то хай собі роблять,не треба їх чипати. Бо зараз тільки на їх підприємствах є робота і багато українців там працює.І я нічого не бачу поганого в тому,коли влада буде співпрацювать з ними в покращенні нашого життя. А ось вплив олігархів на владу і особливо на депутатів усіх рівнів заради особистих корисних інтересів.- це погано ,і цьому треба класти кінець.

AGA

1 лютого 2021, 16:52

АБЫКНАВЕННЫЙ_фашизм https://www.fluechtlingsrat-mv.de/abschiebung-vom-26-august-2020-nicht-zu-vereinbaren-mit-rechtsstaatlichen-grundsaetzen/6754/

ЛАНА

1 лютого 2021, 16:38

Якщо знає,як спекатись олігархів то хай зробить , а не розповідає що треба зробити. Популіст і більше з нього нічого не вийде.


Новини