Головна Новини Політика президент Зеленський розповів про свої плани після перемоги України
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів про свої плани після перемоги України

Глава української держави не сумнівається у перемозі України у війні

2 листопада 2022, 15:38
Поділіться публікацією:

Після перемоги України у війні з Росією президент України Володимир Зеленський передусім планує з'їздити до деокупованого Криму. Як передає видання "Коментарі", про це глава держави заявив в інтерв'ю чеському телебаченню, опублікованому YouTube-каналом Офісу президента України.

Зеленський розповів про свої плани після перемоги України

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Я поїду до Криму. Я дуже хочу побачити море", – зазначив президент.

Журналіст спробував уточнити у президента. Коли це може статися. На це уточнення Зеленський відповів, що точно не взимку, бо цього року на морі робити нічого. Найкраще вирушати на море, коли потеплішає.

Також журналіст поцікавився, чи є надія, що Україна здобуде перемогу вже найближчого літа. На це президент зазначив, що він цього дуже хотів би і у перемозі не сумнівається і Україна обов'язково дочекається своєї перемоги.

Читайте також на порталі "Коментарі" — росіяни продовжують качати тему переговорного кейсу. І явно активізують її напередодні саміту "Великої двадцятки", наміченого на середину листопада. Які перспективи переговорів? За яких умов вони стануть можливими? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у четвер та п'ятницю у Німеччині відбудеться зустріч представників зовнішньополітичних відомств країн G7. Головними питаннями на порядку денному будуть Україна та російська агресія, ситуація в Індо-Тихоокеанському регіоні. Які очікування від цієї зустрічі? Чи варто розраховувати на якісь проривні рішення? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Евгэн

2 листопада 2022, 17:37

Он болен.

Віктор

2 листопада 2022, 16:45

Шо педіки сайту слабо що видалили коментар?

Віктор

2 листопада 2022, 16:40

Після війни він поїде в одіночную камеру за зраду Украінського народу!

Ігор

2 листопада 2022, 16:18

Це він так погладшав, від важких турбот про народ, у комфортному бункері? Чи в нього ботокс почали закачувати як у Путіна? Чи в нього гарні фахівці фотошопу, як у Рябка Ющенка? Братнє зло у православній банці. Одне - збирач земель імперських. Інше - повертач земель Українських.


Новини