Головна Новини Політика президент Зеленський розповів про свій "військовий" стиль
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів про свій "військовий" стиль

Зеленський розкрив секрет, коли знову повернеться до ділового костюма з краваткою

24 лютого 2023, 22:30
Поділіться публікацією:

Лідер нашої країни Володимир Зеленський надав коментар стосовно свого стилю, яки зазнав змін  з початку  військового вторгнення РФ в  нашу країну. Як  помітили громадяни України вже з 24 лютого  минулого року  глава держави  почав виходити  на публіку, відвідувати ділові  зустрічі  та брифінги  тільки у військовій формі.

Зеленський розповів про свій "військовий" стиль

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Останнього разу, в класичному "президентському костюмі"  главу держави бачили перед самим  початком війни з Росією 23 лютого. Як  сказав український  гарант, відповідаючи на питання журналіста ВВС, "часи змінилися", тому він  змінив свій стиль, тому що  було б дивно з'являтись в  костюмі  в такий  час. 

Український президент  погодився, що "перейшов" на військову форму в перший день війни, скориставшись   порадами представників  своєї команди. 

"Звичайно, я не захопив з собою костюм. А потім хтось із моєї команди, хтось із помічників сказав: "може, спробуй це?" У мене був якийсь мілітарний одяг. І я сказав: "Так, звичайно" і одягнувся так. Було зручніше і зрозуміліше для людей. Адже це війна, і дуже дивно, коли війна, а ти в костюмі", — пояснив Зеленський.

При цьому  глава держави запевняє, що  мешканці нашої країни ще обов'язково  будуть бачити його, одягненого в костюм з краваткою, а наша перемога  у війні з Росією  буде  якнайкращим приводом повернутись до образу глави держави   "мирної країни". 

"Після нашої перемоги. Можливо, в день нашої перемоги. Але так обов'язково буде, адже тоді я буду президентом мирної країни. І так буде, я впевнений в цьому", — підсумував  Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський назвав найжахливіший момент війни.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини