Головна Новини Політика президент Зеленський розповів про розкол у російському суспільстві
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів про розкол у російському суспільстві

Президент України вважає, що половина російського населення перебуває під серйозним сумнівом.

5 липня 2023, 14:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський вважає, що під час заколоту засновника ВПК "Вагнер" Євгена Пригожина Росія розділилась на дві частини. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

Зеленський розповів про розкол у російському суспільстві

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський заявив, що згідно з даними української розвідки у Росії половина суспільства підтримала бунт Пригожина та його повстання проти Кремля.

Тоді вагнерівцям вдалось захопити кілька об’єктів у двох містах Росії та рушити на Москву. Заколот неочікувано припинився через таємну угоду, яку уклав Кремль з Пригожиним за посередництва білоруського президента Олександра Лукашенка.

"Пів Росії підтримало Пригожина. Пів Росії підтримало Путіна. Ми всі бачимо цей процес, який показує, що половина російського населення перебуває під серйозним сумнівом", — вважає Володимир Зеленський.

Попри те, що громадська підтримка війни у Росії є високою, навіть після припинення бунту, було помітно підтримку вагнерівців та особисто Пригожина. Коли лідер ПВК "Вагнер" залишав Ростов-на-Дону, його автомобіль оточили місцеві жителі, які аплодували Пригожину та тиснули йому руку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Зеленський озвучив скільки українські війська знищили найманців з ПВК "Вагнер".

Також "Коментарі" писали про те, що Зеленський назвав умову для переможного завершення війни. Окрім того, український президент розповів, скільки країн НАТО підтримують членство України у військовому альянсі. Це сталось під час пресконференції з прем'єр-міністром Іспанії, яка пройшла на початку лютого.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини