Головна Новини Політика президент Зеленський розповів про провал Путіна перед лідерами світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів про провал Путіна перед лідерами світу

Володимир Зеленський вважає, що Путін не зміг переконати країни БРІКС створити антизахідну коаліцію.

сьогодні, 12:10
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot









Президент України Володимир Зеленський дав оцінку саміту БРІКС у Росії, який назвав провалом для російського диктатора Володимира Путіна. За словами Зеленського, лідери з блоку БРІКС не хочуть "бруднитись об Путіна".

Зеленський розповів про провал Путіна перед лідерами світу

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський в інтерв'ю The Times of India заявив, що вважає саміт БРІКС у РФ невдачею для Путіна, адже деякі лідери блоку проігнорували візит до Росії.

"Я вважаю, що саміт БРІКС провалився. Не всі були у складі БРІКС. Із сьогоднішнього складу БРІКС ми не побачили багатьох лідерів, на яких розраховувала Росія... Тобто, це свідчить про те, що союзу в БРІКС немає", — сказав Зеленський.

За словами Зеленського, попри спроби Путіна перетворити БРІКС на антизахідну коаліцію, країни, які належать до групи БРІКС лише використовують РФ та розуміють, що очільник Кремля "терорист".

"Він убивця, всі розуміють, що він терорист, розуміють, що сьогодні є дешевий енергоресурс, і деякі держави цим користуються. Але навіть ті держави, які розуміють, що можуть вирівняти свою економіку, не хочуть бруднитися об Путіна", — наголосив президент.

Також Зеленський вказав, що Путін не планує підтримувати китайсько-бразильський план, що стало "ляпасом" для Китаю та Бразилії. За словами президента, саме тому президент Бразилії був відсутній на саміті БРІКС.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російського диктатора Володимира Путіна на саміті БРІКС принизив лідер Китаю Сі Цзіньпін. Відео з інцидентом потрапило у мережу.

Також "Коментарі" писали про те, що Путін намагався лідерам світу з групи країн БРІКС продемонструвати те, як Росія обходить санкції Заходу. Однак виявилось, що іноземні гості Путіна зіткнулись з кількома проблемами у РФ про які змушені були повідомити організатори саміту БРІКС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини