Головна Новини Політика президент Зеленський розповів про можливі компроміси щодо Криму та Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів про можливі компроміси щодо Криму та Донбасу

Зеленський дав інтерв'ю американській телекомпанії

8 березня 2022, 16:14
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський повідомив в інтерв'ю ABC News, що стосовно вимог Росії щодо Криму й Донбасу можливий компроміс. Про це повідомляють "Комментарі" з посиланням на ABC News.

Зеленський розповів про можливі компроміси щодо Криму та Донбасу

Президент України Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

"Для мене важливо, як житимуть там люди, які бажають бути у складі України. Мені цікаво, що думають громадяни Російської Федерації, які бачать себе. Проте ми повинні обговорювати це питання. Так само, як компроміси в питанні Криму. Ми не можемо визнати, що Крим — це територія Росії.Думаю, РФ буде складно визнати, що це територія України.Думаю, ми досить розумні, щоб вирішення цих двох питань не викликало будь-яких революцій усередині суспільств, щоб цим рішенням були задоволені люди: і ті, хто живе на тих територіях, і ті, хто мешкає в Україні", – заявив Зеленський під час інтерв'ю.

Однак, як зазначив український президент, президентку РФ Путіну необхідно розпочати вести діалог, щоб знайти рішення всіх цих питань.

"Народ, який мене обрав, не готовий до капітуляції, ми не готові до ультиматуму. Але ми можемо дискутувати з Росією щодо майбутнього Криму та Донбасу", – додав президент України Зеленський.

Як повідомляли раніше "Коментарі", російські пілоти відмовляються бомбити українські міста. Більшість російських пілотів відмовляється здійснювати бойові польоти й бомбардувати українські міста.

Також "Коментарі" писали, чому Росія пішла на переговори з Україною вже на другий день війни. Радник голови Офісу президента України Олексій Арестович повідомив три головні причини, чому Росія так швидко ініціювала переговори з Україною щодо війни. Також Арестович зазначив, що вимоги Росії поступово знижуються.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Romano

8 березня 2022, 23:26

Досить подивитися на злісне обличчя Адольфа Путіна, щоб зрозуміти: як здорово він отримав по морді. Не завадило б ще й по лисій голові дати, щоб хоч одна здорова думка(досить, йдемо додому) замінила єдину вперто-тупу (війна до переможного кінця, скільки б наших не знищили). Достаточно посмотреть на злобное лицо Адольфа Шпутина, чтобы понять: как здорово он получил по морде. Не мешало бы ещё и по лысой башке дать, чтобы хоть одна здравая мысль(хватит, идём домой) заменила единственную упёрто-тупую(война до победного конца, сколько бы наших не уничтожили).

Romano

8 березня 2022, 23:08

Росія нарешті показала всьому світу своє справжнє обличчя, ким вона була завжди: жорстока, нелюдська, націоналістична країна, готова знищити всіх, хто не згоден бути в одній упряжці рабів разом з ними. Росіяни не хочуть зрозуміти, що вони воюють не з наркоманами і націоналістами, а з нацією, що має набагато більш славні традиції і більш довгу історію, ніж вони. Россия наконец показала всему миру своё истинное лицо, кем она была всегда: жестокая, бесчеловечная, националистическая страна, готовая уничтожить всех, кто не согласен быть в одной упряжке рабов вместе с ними. Русские не хотят понять, что они воюют не с наркоманами и националистами, а с нацией, имеющей гораздо более славные традиции и более длинную историю, чем они.

ы

8 березня 2022, 22:17

Зенелох ж2, хватить пи№деть у тебе кордон для кацапських фашистів відкритий у тебе уже багато українських міст на півдні і півночі окуповані, там українці знаходяться без світла, їжі і води, а ти тут розмовляєш про капітуляцію, бери автомат і іди визволяй Крим і донбас, твоя клоунада і дороги, закінчилася війною, ти зрадив Україну нездара.


Новини