Головна Новини Політика президент Зеленський розповів про кроки Гітлера, які зібрався повторити Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів про кроки Гітлера, які зібрався повторити Путін

Президент закликав світ поставити Путіна на місце всіма можливостями

15 червня 2024, 13:40 comments3293
Поділіться публікацією:

Світ сьогодні має поставити на місце всі економічні та політичні можливості російського диктатора Володимира Путіна. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю італійському телеканалу "Sky TG24" зробив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський розповів про кроки Гітлера, які зібрався повторити Путін

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

Глава української держави висловив думку, що Путін діятиме як Гітлер. Весь світ це побачить, бо має те ж бачення розділеного світу. Наразі йому потрібно більше країн на свій бік, як було з Гітлером, коли була антигітлерівська коаліція та пронацистські країни.

"Буде те саме, він робитиме це тільки дайте йому невеликий успіх, і він піде далі. Він саме такою радикальною нацистською теорією сьогодні тримає своє суспільство. Він дуже небезпечний. Вважаю, що його вже сьогодні треба поставити на місце всіма можливостями", – сказав Зеленський.

За його словами, лише посилення України замало для зупинки Росії. Потрібно застосувати потужні санкції, оскільки російське суспільство має відчувати політичну ізоляцію.

"Він продовжуватиме заробляти гроші на енергоносіях, які він, до речі, не дає на підтримку свого населення. Вони все це витрачають на зброю", — додав глава держави.

Зазначимо, у цьому ж інтерв'ю Володимир Зеленський розповів, що країна-агресор на місяць випускає Україною до 3500 керованих авіабомб. Окупанти бомбардують українців, як Гітлер під час Другої світової війни.

Президент наголосив, що це для українців справді велика проблема. За словами Зеленського, КАБи росіяни використовують виключно по цивільному населенню, цивільній інфраструктурі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський назвав головний результат зустрічі G7.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини