Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, хто найбільше відчує на собі посилення санкцій проти РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, хто найбільше відчує на собі посилення санкцій проти РФ

Президент України пообіцяв, що кожна ракета, кожна бомба, кожен постріл матимуть ціну для бюджету РФ

18 березня 2022, 17:02 comments1468
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський підтвердив, що незабаром на Росію чекає новий пакет санкцій і сподіватися, що санкції будуть ослаблені або припинять збільшуватися – не варто. Так продовжуватиметься, доки російське керівництво не припинить війну проти України. Про це повідомляє видання "Коментарі", посилаючись на виступ глави української держави.

Зеленський розповів, хто найбільше відчує на собі посилення санкцій проти РФ

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Президент підтвердив інформацію про те, що переговори із західними партнерами щодо посилення санкцій проти Росії не припиняються і надалі лише посилюватимуться. Все залежатиме від того, як швидко в Москві буде ухвалено рішення про припинення війни проти України.

За словами Володимира Зеленського, сьогодні проводиться велика робота для того, щоб наслідки кожної запущеної Росією в Україні бомби, ракети або снаряда відобразилися на російському бюджеті та на російському бюджеті, щоб це відчули на собі конкретні люди, які мають відношення до російської влади. Відсутність довгоочікуваного миру в Україні має стати головним стимулом для того, щоб санкції проти Російської Федерації лише посилювалися та мали наростаючий характер.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у розвідувальному відомстві Пентагону вважають, що сильна відсіч, яку демонструє українська армія в комплексі з посиленням економічного тиску на Росію, можуть змусити Володимира Путіна знову почати шантажувати Захід застосуванням ядерної зброї. На сьогоднішній день немає підстав говорити про те, що невдачі в Україні можуть змусити Кремль відмовитися від свого провидіння у глиб України.     



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/OP_UA/5958
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини