Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, до чого у війні з Росією мають прийти українці
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, до чого у війні з Росією мають прийти українці

Президент заявив, що Росія має такі втрати на полі бою, що вже не знає, де шукати резерви і допомогу

14 березня 2022, 15:55 comments2263
Поділіться публікацією:








Боротьба з Росією потрібна для того, щоб зрештою здобути перемогу і прийти до заслуженого і чесного миру. Повинні бути прописані чіткі гарантії безпеки для української держави, що має бути обговорено шляхом переговорів. Як передає портал "Коментарі", про це у своєму відеозверненні до українців розповів президент України Володимир Зеленський.

Зеленський розповів, до чого у війні з Росією мають прийти українці

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Глава української держави зазначив, що російське керівництво, коли готувалося до війни проти України і уявити собі не могло тих втрат, які вже на сьогоднішній день є у війні.

За словами Володимира Зеленського, українські захисники у війні проти Росії тримаються мужньо та підходять до оборони креативно. ЗСУ б'ють ворога й у результаті агресор не знає, як відновлювати сили та за рахунок кого відновлювати лави загарбників.

Президент зазначив, що Кремль готувався до війни дуже ретельно і десятки років продумував план, як захопити землі своїх сусідів і тепер намагається реалізувати свої злочинні плани. Незважаючи на ретельну підготовку до війни, українці не повинні розслаблятися, треба продовжити давати відсіч агресору.

Зеленський також висловив переконання, що план Кремля – знищити не лише Україну, а й Європу, підтримку якої Київ дуже цінує.

Також лідер українців зазначив, що незважаючи на війну має працювати економіка і в населених пунктах, де немає активних бойових дій, не повинно припинятися життя.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у МВС розповіли, яке головне завдання поставлене Кремлем перед російськими окупантами на найближчі 2-3 тижні.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини