Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, де росіяни вже планують нову війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, де росіяни вже планують нову війну

Володимир Зеленський вважає, що Україна перебуває у центрі глобальних ризиків Третьої світової війни

21 листопада 2023, 08:40
Поділіться публікацією:

Саме Кремль стоїть за розпалюванням проблем на Балканах. Прямий інтерес Москви – розв'язати нову війну, щоби з'явилася ще одна гаряча точка у світі. Як передає портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю The Sun висловив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський розповів, де росіяни вже планують нову війну

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

"Ми думаємо, що зараз на Балканах готуються, роблять нові кроки. І ми думаємо, що вони [росіяни] намагаються навчати чи навіть тренують деяких людей", — наголосив український президент.

За його словами, розпочавши один конфлікт, росіяни не можуть впоратися з ним. Тому роблять ставку на безліч конфліктів, щоб посіяти паніку та хаос.

Володимир Зеленський також заявив, що Україна сьогодні перебуває у центрі глобальних ризиків Третьої світової війни. І російська армія за жодних обставин не припинить наступати на Україну. Від цієї ідеї Кремль може відмовитись лише тоді, коли великі гравці скажуть – достатньо. Поки США та Китай спільно не закликають Росію вивести свої війська з української території, війна може продовжуватися.

Читайте також на порталі "Коментарі" – незважаючи на погіршення погодних умов, українські та російські війська на різних ділянках фронту атакують позиції один одного. Найважчою залишається ситуація в районі Авдіївки, але прориву нашої оборони, про що періодично сурмлять російські паблики, не сталося. Україна потребує посилення військової підтримки з боку союзників – і цього ракурсу можуть бути переміщення під час наміченого цього тижня 17-го засідання формату "Рамштайн". Примітно, що напередодні цього заходу, 20 листопада, до Києва прибув із візитом голова Пентагону Ллойд Остін. Саме заради обговорення довгострокового бачення підтримки ЗСУ. Президент України Володимир Зеленський визнав, що війна може тривати набагато довше, ніж нам хотілося б. Але наголосив, що Україна та її союзники не мають права опускати руки. Експерти поділилися з порталом "Коментарі" думками про те, що і чому відбувається на всіх фронтах російсько-української війни – і на що чекати далі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини