Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, де на фронті буде посилення
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, де на фронті буде посилення

Володимир Зеленський розповів, що Сирський та Умеров відвідали гарячі точки фронту, там буде посилення

14 лютого 2024, 08:10
Поділіться публікацією:

Новопризначений головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський та міністр оборони Рустем Умєров відвідали всі гарячі точки фронту та вирішують існуючі проблеми. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у своєму традиційному вечірньому зверненні повідомив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський розповів, де на фронті буде посилення

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

“Перше – фронт, і зокрема Авдіївка, Куп'янськ, Лиман. Максимум уваги, максимум підтримки. Вирішують існуючі проблеми – комплектація підрозділів, зміцнення, управління. Буде посилення дронами, РЕБ, командні позиції будуть також укріплені. Пізніше буде докладна доповідь", – зазначив президент.

Також Володимир Зеленський повідомив, що у Сполучених Штатах відбулось стратегічно важливе голосування за пакет подальшої підтримки України.

За словами глави держави, наступний крок – голосування Палати представників. Президент наголосив, що це дуже, дуже важливо. Україна очікує такого ж морально сильного вибору та вольового рішення, яке запрацює для спільної безпеки.

Читайте також на порталі "Коментарі" – американські танці навколо допомоги Україні йдуть уже п'ятий місяць. Республіканці (точніше – їхнє трампістське крило) вигадують нові та нові причини гальмувати ухвалення відповідного законопроекту. Сьогодні Сенат США нарешті остаточно підтримав пакетний законопроєкт про міжнародну допомогу з більш як $60 млрд на допомогу Україні. Наразі законопроєкт відправляється до Палати представників, де є ризик, що процес знову застопориться. До чого все йдеться, про що говорить – і чим може завершитися? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини