Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, чому план літнього контрнаступу так і не вдалося реалізувати
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, чому план літнього контрнаступу так і не вдалося реалізувати

Президент підтвердив, що Україна не готова відступити від своїх головних цілей щодо звільнення всієї своєї території

1 грудня 2023, 11:30
Поділіться публікацією:

Довгоочікуваний контрнаступ ЗСУ влітку та восени не приніс очікуваних проривів фронту. Але Україна не відступає, і що їй потрібна допомога у нарощуванні вітчизняного виробництва озброєнь. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю для AP зробив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський розповів, чому план літнього контрнаступу так і не вдалося реалізувати

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Дивіться, ми не відступаємо, я задоволений. Ми воюємо з другою (Ред. – за потужністю) армією у світі, я задоволений. Ми втрачаємо людей, я не задоволений. Ми не отримали всю зброю, яку хотіли, я не можу бути задоволений , але я також не можу надто скаржитися... Ми хотіли швидших результатів. З цього погляду, на жаль, ми не досягли бажаних результатів. І це факт...", – зазначив глава держави.

Він визнав, що Україні не вистачає сил, щоби швидше досягти бажаних результатів. Але це не означає, що українці мають опустити руки, що вони мають здатися. Українці, як і раніше, впевнені у своїх діях, вони виборюють те, що належить їм.

Володимир Зеленський пояснив, що Україна не одержала від союзників всього необхідного озброєння, а обмеженість чисельності збройних сил не дозволила їй швидко просуватися вперед.

Втім, за словами лідера українців, за останні кілька місяців все ж таки було досягнуто певних позитивних результатів. Зеленський зазначив, що Україні вдалося досягти поступових територіальних досягнень проти краще озброєного та укріпленого ворога. Крім того, міць Чорноморського флоту РФ була зменшена після українських атак, які прорвали систему протиповітряної оборони та завдали удару по штаб-квартирі окупантів у Криму.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що не вдалося ЗСУ під час контрнаступу: який сигнал ми отримали від американських еліт.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

1 грудня 2023, 11:38

Тому що крали так, ніби перед виходом з Єгипту. Зараз це перед приходом республіканців. Також зіграла роль неймовірне посилення промисловості Росії поки в нас посилювалась пропаганда і готувалась домовленість лишити себе у владного корита до, дуже дуже дуже далекого кінця війни.


Новини