Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, чому найгірше для України вже сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, чому найгірше для України вже сталося

Президент Володимир Зеленський повідомив, що не боїться оточення Києва, оскільки ніщо не може бути ще гіршим – через російське вторгнення країна руйнується, люди гинуть

10 березня 2022, 12:56 comments2692
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський заявив, що не боїться оточення Києва і не збирається приймати рекомендації щодо того, щоб залишити столицю, поки не пізно. Зеленський вважає, що найгірше, що могло статися з його країною, вже сталося – Росія відкрито напала на Україну, зруйновано сотні тисяч доль. Тому він зберігається спокій у ситуації, що склалася. Як повідомляє портал "Коментарі", про це глава української держави заявив в інтерв'ю виданню "Bild".

Зеленський розповів, чому найгірше для України вже сталося

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Що гірше може статися з людьми, які втратили своїх дітей? Але ми віримо у майбутнє. Ми не здамося, ми не продамо свою землю", – зазначив президент України.

Володимир Зеленський зазначив, він не ставить питання, де причаївся противник або як близько він підійшов до України. Є безліч важливіших і актуальніших питань для України сьогодні – чи є у людей вода, їжа. Все це дуже важливо для таких міст як Маріуполь, Донецьк, Мелітополь, Волноваха, Харків – там дуже великі складнощі.

Зокрема, те, що відбувається цими днями в Маріуполі, Володимир Зеленський назвав гуманітарною катастрофою. Президент наголосив, що з боку російського керівництва проти українського народу здійснюється справжній терор.

Читайте також на порталі "Коментарі" — опитування соціологічної групи "Рейтинг" показало, що абсолютна більшість українців упевнена, що перемога у війні України над Росією настане дуже скоро. Серед наших співвітчизників не знайшлося і 1% тих, хто не був би в цьому вірним. Є лише 16% українців, які не змогли відповісти на запитання про те, як скоро закінчиться війна в Україні та чи зможе Україна у ній перемогти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини