Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, чим закінчиться загравання Орбана з Трампом
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, чим закінчиться загравання Орбана з Трампом

Говорячи про Орбан, президент України зазначив, що загравання з Трампом нічого не дасть тому, адже слабких друзів ніхто не любить.

12 березня 2024, 15:02
Поділіться публікацією:

Спроби прем'єра Угорщини Віктора Орбана загравати з колишнім президентом США Дональдом Трампа нічого не дадуть голові угорського уряду. Слабкі друзі нікому не потрібні. Таке переконання на інтерв'ю Le Monde та BFM TV висловив президент Володимир Зеленський.

Зеленський розповів, чим закінчиться загравання Орбана з Трампом

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Я вважаю, що він (Ред. – Віктор Орбан) грає в небезпечну ситуацію, насамперед для Угорщини. Угорщина знає, що таке повномасштабне вторгнення, що таке наслідки фашистського режиму. І я здивований тим, що іноді офіційні меседжі Будапешта звучать так не збалансовано та радикально стосовно України", — сказав Володимир Зеленський.

Президент України висловив переконання, що загравання з Дональдом Трампом нічого не дасть Віктору Орбану.                                                          

Зеленський наголосив, Трамп – самостійна людина. Він самостійно прийматиме рішення, а, як відомо, слабких друзів ніхто не любить.

"Я вважаю, що позиція має бути сильною. І коли навіть у тебе позиція інша, вона все одно шанується, бо позиція сильна", — додав Володимир Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — одіозний прем'єр Угорщини Віктор Орбан, який 8 березня зустрічався з кандидатом у президенти США Дональдом Трампом, заявив, що той нібито має "досить детальні плани" завершення війни в Україні і не має наміру виділяти на боротьбу з російською агресією в Україні "ні копійки". Таку заяву Орбан зробив у інтерв'ю телеканалу M1.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Віктор Орбан заявив, що світ у Європі пов'язаний із прізвищем лише однієї людини.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини