Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, чи може Путін застосувати ядерну зброю
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, чи може Путін застосувати ядерну зброю

Зеленський вважає, що Путін занадто боїться смерті, щоб йти на ризик з ядерною зброєю

12 грудня 2022, 18:55
Поділіться публікацією:

Російський президент Володимир Путін надто любить життя, аби відважитися застосувати ядерну зброю. Таку заяву зробив президент Володимир Зеленський у спецвипуску Netflix з Девідом Леттерманом.

Зеленський розповів, чи може Путін застосувати ядерну зброю

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

"Путін дуже любить життя. Він навіть сидить за довгим столом (подалі від людей. – Ред.), бо боїться захворіти на коронавірус чи ще щось. Це говорить про те, що він боїться смерті й любить життя. Я невпевнений, що він готовий застосувати ядерну зброю", – відповів український президент Зеленський.

Український президент заявив, що очільник Кремля добре розуміє, що в разі застосування Росією ядерної зброї, будь-яка держава може застосувати наступні кроки особисто до нього.

 Зазначимо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський зробив заяву про смерть Путіна. Якщо Володимир Путін помре, то війна РФ проти України закінчиться, заявив Володимир Зеленський у спецвипуску шоу Netflix "Мій наступний гість не потребує представлення" з Девідом Леттерманом. Спецвипуск програми знімали у столичному метро, час від часу було чути, як ходять електрички. На запитання ведучого до Президента України: "уявімо, якщо Путін застудився та помер, або випадково випав з вікна і помер, війна продовжиться"? Володимир Зеленський відповів досить однозначно: "Ні. Не буде війни. Авторитарний режим, він страшний. Є великий ризик – не може все залежати від однієї людини. І тому, коли людина уходить, інституції зупиняються. Такий час був у Радянському Союзі. Зупинилося все". Як наголосив Президент, якщо Путіна не буде, то росіянам буде складно. Але вони займатимуться внутрішньою політикою, а не зовнішньою.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини