Головна Новини Політика президент Зеленський розкрив найближчий план РФ на Донеччині
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розкрив найближчий план РФ на Донеччині

Президент Зеленський заявив, що схід зараз представляє "найскладнішу ситуацію" для ЗСУ

15 квітня 2022, 07:42
Поділіться публікацією:

Першочергова мета Кремля – домогтися того, щоб 44 тисячі українських військових опинилися у своєрідному котлі та в оточенні російських військових. Таким чином росіяни хочуть оточити не лише величезну кількість української армії, а й домогтися окупації основної частини Донбасу. Як передає видання "Коментарі", про це в інтерв'ю "BBC News" заявив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський розкрив найближчий план РФ на Донеччині

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Президент зізнався, що на сході України зараз найскладніша ситуація, але саме там протистоять окупантам найкращі військові української армії. Росія кидає дуже великі сили на те, щоб за будь-яку ціну, але добитися окупації українського Донбасу.

Володимир Зеленський зазначив, що російські пропагандисти розповідають, що російські солдати прийшли на схід України, щоб звільнити "народ Донбасу" від міфічних нацистів, але при цьому вже очевидно, що самі військові РФ і є нацисти, бо вони прийшли звільнити території від повноцінної , нормального життя, а "російський світ", про який розповідає Росія, це справжнісінька війна і ніяким світом там навіть не пахне.

Президент України наголосив, що справді російські військові можуть убити, але вони самі теж помруть на українській землі, їм врятуватися не вдасться. За словами Володимира Зеленського, він досі не може зрозуміти, навіщо російські військові приходять на українську землю і яка їхня головна мотивація в цьому, адже вони чудово розуміють, що вони гинуть фактично нема за що, виконуючи злочинні накази.

Читайте також на порталі "Коментарі" — розвідка Британії повідомила, коли розпочнеться масований наступ Росії на Донбасі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини