Головна Новини Політика президент Зеленський розкрив головний страх Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розкрив головний страх Путіна

Зеленський розповів, чого боїться російський диктатор Володимир Путін.

15 вересня 2024, 18:21
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Президент України Володимир Зеленський заявив, що російський диктатор Володимир Путін боїться успішної України. За словами Зеленського, Путін, попри заяви про "мирні переговори", не хоче закінчення війни в Україні.

Зеленський розкрив головний страх Путіна

Володимир Зеленський про страх Путіна. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський інтерв’ю CNN розповів про те, чи справді Путін заявами про готовність Росії до "мирних переговорів" готовий до закінчення війни. За словами українського президента, російський диктатор не відмовився від своїх першочергових планів і заявами про переговори намагається залучитись підтримкою інших країн.  

"Я думаю, що він не змінив свого основного задуму. Іноді він грає просто для деяких лідерів, які чекають від Путіна якихось емоцій, хочуть почути щось про мир. Іноді він може давати якісь меседжі Глобальному Півдню, чи ще кудись, і вони починають говорити: "Бачите, Путін готовий до діалогу". До якого діалогу? Він гравець, і він відчуває цю слабкість Заходу й Глобального Півдня. Він знаходить те місце, де між ними немає єдності, де вони мають різні інтереси", — сказав Зеленський.

Президент вважає, що світ повинен дійти до розуміння, що Путін не хоче миру. За словами Зеленського, Путін боїться, що Україна стане успішною країною на фоні Росії.

"Я думаю, що проблема в тому, що люди мають розуміти, що його місія не в тому, щоб зупинити війну. Він не хоче зупиняти війну. Він не хоче нічого зупиняти, йому цього не потрібно. Він дуже боїться успішної України", — наголосив Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський розповів, чи отримала Україна дозвіл на удари вглиб Росії.

Також "Коментарі" писали про ядерні погрози Путіна та чи здатен російський диктатор використати ядерну зброю для удару по Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини