Головна Новини Політика президент Зеленський розкрив більше деталей щодо плану перемоги: що станеться з жовтня по грудень
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розкрив більше деталей щодо плану перемоги: що станеться з жовтня по грудень

Український лідер підкреслив, що план перемоги мають схвалити партнери України, і зокрема, Сполучені Штати

сьогодні, 14:02
Поділіться публікацією:

План перемоги, який останнім часом активно обговорюють, це не про те, що хотілося б на перспективу або у віддаленому майбутньому. Це те, що має відбутися у найближчі місяці. Графік Плану перемоги розрахований на схвалення швидких рішень союзниками України у жовтні-грудні. Як передає портал "Коментарі", таку заяву на спільній прес-конференції із президентом Європейської комісії Урсулою фон дер Ляйєн у Києві зробив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський розкрив більше деталей щодо плану перемоги: що станеться з жовтня по грудень

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

Глава української держави повторив, що всі деталі плану перемоги обговорюватимуть із президентом США Джо Байденом. І саме від лідера американців багато в чому залежить реалізація плану, що його підготував Київ.

"Здебільшого рішення за планом залежать саме від нього (Джо Байдена – ред.). Також і з інших союзників. Але там є пункти, які залежать саме від позитивної волі та підтримки Сполучених Штатів", — підкреслив Володимир Зеленський.

Президент висловив сподівання, що Джо Байден підтримає цей план.

"Весь план розрахований на швидкі рішення наших партнерів. План розрахований на рішення, які мають відбутися, починаючи з жовтня до грудня місяця, і не затягувати ці процеси. Ми б дуже так хотіли. Тоді ми вважаємо, що план спрацює", — наголосив Володимир. Зеленський.

Український лідер уточнив, що йдеться про графік початку підтримки плану перемоги.

Читайте також на порталі "Коментарі" — план перемоги Зеленського: Михайло Подоляк розкрив основні пункти.

Також видання "Коментарі" повідомляло – план перемоги: яке рішення Зеленський чекає від Байдена наприкінці його президентства.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини