Головна Новини Політика президент Зеленський російською мовою розкритикував Порошенка та Рабіновича і розповів про маніпуляції у ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський російською мовою розкритикував Порошенка та Рабіновича і розповів про маніпуляції у ЗМІ

Президент назвав причини введення санкцій, розповів кілька історій та процитував Булгакова

5 лютого 2021, 22:01 comments1331
Поділіться публікацією:








Зеленський записав традиційне звернення у своему влозі на YouTube, але нетрадиційною мовою — російською.

Зеленський російською мовою розкритикував Порошенка та Рабіновича і розповів про маніпуляції у ЗМІ

Зеленський записав відео про санкції. Фото: YouTube

Свій вибір мови у якості основної у цього випуску Зеленський пояснив тим, що саме цією мовою увесь цей час громадянам "вливали у вуха потоки брехні", тому й розвінчувати він її буде правдою російською мовою.

"Я дуже хочу, аби мене чітко почула саме та частина людей, яка в силу різних причин ставиться до української з побоюванням та наївно вірить, що якщо "на русском и по телеку", то це правда", — закликав Президент.

Він критично озвався щодо розповсюджених у ЗМІ твердженнях про утиски російської мови та показав придбані напередодні книжки Булгакова та Акуніна, демонструючи таким чином те, що новини про заборону цих авторів в Україні є пропагандою.

Окремо він перерахував маніпуляції від партії ОПЗЖ, які транслювалися на закритих ним каналах: про розкрадання землі, про підвищення тарифів, та про громадянську війну.

"Я складав присягу українському народу та зобов'язався захищати суверенітет України, тому всі ті, для кого бізнес із цими територіями є нормою, ті, для кого підтримувати зв'язки із незаконними формуваннями та псевдоструктурами на цих територіях є нормою — всі вони складають загрозу нашій державі, отже країна з ними боротиметься. Як президент я зобов'язаний і буду діяти усіма доступними мені законними засобами, в тому числі за допомогою санкцій", — підкреслив Зеленський.

За його словами, єдина причина закриття телеканалів — це закон 2014 року "Про санкції", а також інформація СБУ та РНБО, і аж ніяк не критика влади на цих телеканалах.

Особливу увагу Зеленський присвятив представникам ОПЗЖ та "Європейської солідарності". Президент повідомив, що ніякі звинувачення  та образи Рабіновича чи будь-кого його не зачіпають. Він також саркастично озвався щодо претензій Петра Порошенка на статус "батька нації" і вказав на маніпуляції та подвійні стандарти у коментарях його партії щодо ситуації з закриттям каналів.

"З вами усім давно все зрозуміло", — підкреслив він.
На довершення Президент повідомив, що санкції підтримали США, ЄС та G7, та закликав українців навчитися відрізняти правду від брехні.

Нагадаємо, за кілька годин до цього секретар РНБО Олексій Данілов прокоментував закриття трьох каналів Тараса Козака та розповів про основні загрози від інформаційної пропаганди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

5 лютого 2021, 23:54

СEKС Знакoмcтвa в твоем городе! Одинокие и Замужниe очень хoтят ceкca, здесь дают в попу и берут в рот (без денег), вcё aнoнимно, кoнфиденциальнo и бесплатная регистрация ----- http://srt.vg/vpoiske


Новини