Головна Новини Політика президент Зеленський різко висловився про Путіна: як президент назвав російського диктатора
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський різко висловився про Путіна: як президент назвав російського диктатора

Володимир Зеленський розповів про ідею фікс Путіна щодо України та українського народу.

17 червня 2024, 12:07
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський виступаючи з промовою у другий день Саміту миру у Швейцарії, висловився про російського диктатора Володимира Путіна. Зеленський назвав очільника Кремля "нацистом" з настирливою думкою про знищення України.

Зеленський різко висловився про Путіна: як президент назвав російського диктатора

Володимир Зеленський на Саміті миру. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський на Саміті миру відповів на питання щодо втоми України від війни.

"У нас питання не втоми від війни, у нас питання виживання", – сказав Зеленський.

Президент України назвав Путіна нацистом з невідступною ідеєю про знищення українців. Зеленський пояснює, що реакція України на війну зрозуміла, адже вона захищається від російської агресії.

"Нас прийшов знищити нацист Путін, у нього ідея фікс. До вас зайшла у квартиру людина з автоматом. Що ви будете робити? Пригощати його, розважати? Чи будете захищати дітей? У нас дуже зрозуміла людська реакція", — додав президент.

Нагадаємо, що Саміт миру у Швейцарії проходив 15 та 16 червня і за його підсумками 78 країн підписали спільну заяву з трьома пунктами, які стосуються війни в Україні: продовольча та ядерна безпека, обмін полоненими та повернення викрадених Росією українських дітей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія розлючена через два слова, які прозвучали в 13-секундному відео на Саміті миру в Швейцарії. Виявилось що вигук прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо на спільній фотосесії учасників мирного саміту не сподобався росіянам.

Також "Коментарі" писали про заяву керівника Офісу президента Андрія Єрмака про готовність України до мирних переговорів з Росією. Однак він наголосив на важливих умовах, які мають дотримуватись в Кремлі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини