Головна Новини Політика президент Зеленський прямо відповів, чи готова Україна до контрнаступу
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський прямо відповів, чи готова Україна до контрнаступу

Володимир Зеленський заявив, що Україна більше чекати не може, тому ЗСУ справді готові перейти у контрнаступ

3 червня 2023, 10:40 comments2952
Поділіться публікацією:

Україна готова до контрнаступу, щоби звільнити свою територію від російських окупантів. Дійсно, Україна хотіла б отримати більше зброї та залагодити низку моментів, але Київ не може чекати місяцями, треба звільняти свою землю. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "The Wall Street Journal" зробив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський прямо відповів, чи готова Україна до контрнаступу

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Ми твердо віримо, що нам це вдасться. Я не знаю, скільки це займе часу. Чесно кажучи, це може піти різними шляхами, абсолютно різними. Але ми збираємося це зробити і ми готові", — заявив президент.

При цьому лідер українців уточнив, що українська армія отримала не все озброєння, на яке сподівалася, але чекати більше не можна. Ймовірно, Зеленський натякав на винищувачі, оскільки він підкреслив, що Росія й досі має перевагу в повітрі.

"Відсутність захисту від авіації ворога означає, що загине багато солдатів під час контрнаступу", — заявив Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Інституті вивчення війни розповіли, чи вдається РФ стримувати очікуваний контрнаступ ЗСУ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна готова до контрнаступу: у Білому домі зробили заяву.

Раніше "Коментарі" писали – поки що ВСУ готуються до довгоочікуваних наступальних операцій (контрнаступу та наступу), причому, за стандартами НАТО, росіяни, схоже, проводять перегрупування військ, у тому числі, виводячи ПВК "Вагнер" з Бахмута. У свою чергу Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони України рапортує, що завдяки операції російських противників путінського режиму на Білгородщині було зібрано цінну інформацію для розвідки. Що показав у військово-політичному, інформаційно-політичному сенсі тиждень, що минає, в ракурсі російсько-української війни? Як події, ймовірно, можуть розвиватися далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

3 червня 2023, 10:01

Найвеличнішому корумпованому Брехуну Всесвіту вже було нікуди ухилитися. Вже навіть Британська розвідка це каже. Подивимось на чію православну сторону стане юдейський Бог у юдейському протистоянні. Обидві сторони раніше зрадили своїх богів і батьків обізвав їх ідолами і язичниками. Вибори у США покажуть чи лишиться юдейська війна на другий термін.


Новини