Головна Новини Політика президент Зеленський провів засідання ставки: яке завдання поставлено перед ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський провів засідання ставки: яке завдання поставлено перед ЗСУ

Були визначені завдання для посилення позицій ЗСУ на певних напрямках

22 липня 2022, 00:09
Поділіться публікацією:

21 липня  пройшло засідання ставки верховного головнокомандувача. Відтак на певних напрямках ЗСУ було доручено посилити позиції української армії. Окрім цього, на засідання обговорювали постачання новітніх озброєнь.  Про це президент України повідомив у своєму вечірньому зверненні.

Зеленський провів засідання ставки: яке завдання поставлено перед ЗСУ

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

 На засіданні ставки верховного головнокомандувача зі своїми доповідями виступили керівник ГУР Кирил Буданов, керівник Служби зовнішньої розвідки Олександр Литвиненко, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, міністр оборони Олексій Резніков, голова МВС Денис Монастирський. Також з передової вийшов на зв'язок командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський.

 Володимир Зеленський заявив, що потрібно збільшити інтенсивність ударів по ворогу.

"Обговорили поточну ситуацію на передовій, визначили завдання на деяких тактичних напрямках для посилення наших позицій. І дуже предметно опрацювали питання про постачання новітніх озброєнь. Потрібно ще збільшувати інтенсивність ударів по ворогу", — розповів Зеленський.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський анонсував новини з фронту. Першочергове завдання, яке постає перед українським народом та його армією – не дозволити росіянам реалізувати їхні плани та затягнути війну в Україні до холодів, до зими. Андрій Єрмак зазначив, що глава української держави Володимир Зеленський сповнений рішучості і не готовий відступати від планів щодо оборони країни. Президент готовий робити все, що від нього залежить, щоб території, які сьогодні тимчасово контролює ворог, були повернуті під контроль України.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини