Головна Новини Політика президент Зеленський провів брифінг прямо з лікарні (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський провів брифінг прямо з лікарні (відео)

Президент Володимир Зеленський згадав усі актуальні проблеми в Україні на сьогодні

18 листопада 2020, 23:25
Поділіться публікацією:

Президент розповів, що повторний тест на коронавірус показав позитивний результат.

Зеленський провів брифінг прямо з лікарні (відео)

Фото: Про Львів

Володимир Зеленський опублікував відео повідомлення на своїй сторінці Facebook прямо з клініки "Феофанія". 

"Продовжую хорошу традицію – перебуваючи на самоізоляції, розповідати про нашу роботу та успіхи України", — підписав відеоролик президент Зеленський. "Сьогодні з Віктором Ляшком та Денисом Шмигалем говоримо про фінансування боротьби з COVID-19, РРО для ФОПів, допомогу від МВФ, підтримку українського бізнесу" 

Зеленський почав звернення з того, що розповів про покращення почуття попри те, що він знову отримав позитивний тест на COVID-19. 

"З кожним днем я відчуваю себе все краще та краще. Запахи сьогодні повернулися, сили повертаються, температура знижується, а бажання повернутися до живої роботи піднімається", — повідомляє Володимир Зеленський та сподівається, що скоро звертатиметься до народу вже не з клініки. 

Президент також "пройшовся" по статистиці забезпечення ліжкомісць та усім необхідним для хворих на коронавірус. Також повідомив, що з бюджету додатково виділено 9 млрд гривень на боротьбу з COVID-19, а саме на закупівлю експрес тестів та обладнання. Гарант зачепив тему страхування на випадок хвороби та зазначив, що в деяких областях країни 70% медиків застрахували свої життя. 

До відео долучився головний санітарний лікар України Віктор Ляшко, який відповів на головні питання та надав рекомендації щодо поведінки під час виявлення коронавірусу. 

Володимир Зеленський разом з прем'єр-міністром Денисом Шмигалем  повернулися до теми впровадження РРО касових апаратів для малого і середнього бізнесу. Шмигаль повідомив про зустріч з підприємцями та компромісні рішення для бізнесу. Міністр додав, що планується перегляд  списку порушень і штрафів для бізнесу, а також лімітів при використанні РРО, тощо. 

Зеленський розповів про розмову з директором-розпорядником МВФ Крісталіною Георгієвою, під час якої обговорили важливість збереження антикорупційної інфраструктури, повернення електронного декларування та розв'язання питання Конституційного Суду України. 


Нагадаємо, "Коментарі" писали, що літак Зеленського облаштують зв’язком на 32,4 мільйона гривень



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини